Hakan Aşık'tan Veda Ziyareti

Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevinden tayini çıktığından dolayı ayrılan Hakan Aşık, veda ziyaretleri kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevinden tayini çıktığından dolayı ayrılan Hakan Aşık, veda ziyaretleri kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Samimi ortamda geçen ziyarete Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ile Mete Karacadağ katıldı.  Başkan Saatcı ziyarette, “Geldiği günden itibaren çok sağlıklı ilişkiler kurduğumuz, futbol maçlarındaki top arkadaşımız, Saygıdeğer eşini çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Gönül arzu ederdi ki, hep burada kalsın. Ama böyle uygun görülmüş. Hayırlı olsun. Hakan kardeşim, mahcup olmayacağı, hep iyi şeyler yapacağı,  yükselecek makamları nasip etsin. Tüm emniyet personelimiz Allah’ü Teâla’nın koruması altında olsun. Ülkemiz gerçekten sıkıntılı bir süreçten geçiyor” diye konuştu.

 

Fethiye Emniyet Müdürü Hakan Aşık ise, “Mesleğimiz gereği sürekli tayin gören insanlarız. Ama ilk defa bir yerden bu kadar buruk ayrılıyorum. Başkanımın da dediği gibi bayrağın dalgalandığı her yerde göreve hazırız. Yeni gelen emniyet müdürümüze de bilgiler verirken, şunları söylemiştim. Belediye Başkanımız her talebimize karşılık verirken, bizden hiçbir istekte bulunmamıştır. Başkanımızı ben zaten ağabey olarak görüyorum. Maç yaptığımız, özel hayatta hep görüştüğümüz bir ağabeyimiz. Allah yolunu açık etsin. Hatalarımız olmuştur, biz de insanız. Fethiyeliler hakkını helal etsin. Burada güzel işlere imza attık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN