Hayat Boyu Öğrenme Haftası

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri, Halk Eğitimi Merkezi binasında düzenlenen programla başladı. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cezağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program halk oyunları gösterisi ve sergilerin gezilmesi ile devam etti. Hayat Boyu Öğrenme Haftası bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile devam edecek.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cezağ yapmış olduğu konuşmasında,’’ 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında şu an itibariyle 530 kurs açılmış ve 13.041 vatandaşımız bu kurslardan faydalanmıştır. Yaz tatilinde öğrencilerimize yönelik açacağımız kurslarımızı da duyurduk şu anda kayıtları almaya başladık. 
Fethiye Halk Eğitimi Merkezi olarak kurslarımızı, kendi dersliklerimizde, atölyelerimizde yetmediği durumlarda diğer okullarımızda, kurum ve kuruluşlarımızın binalarında açmaktayız. Kurslarımızı açarken işbirliği yaptığımız, bize destek olan kurum ve kurduklarımıza özellikle okullarımıza, buralarda görev yapan kurum müdürü arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze tüm kurum ve kuruluşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu serginin hazırlanmasında ve öncesinde yapılan tüm çalışmalarda canla başla çalışan, gayret gösteren Müdür Yardımcısı arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarına ve tüm diğer mesai arkadaşlarıma, Okul Aile Birliği Yönetimimize, kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum. Sergi açılışımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan siz saygıdeğer misafirlerimize teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum. Arz ederim’’ ifadelerini kullandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya,’’ Eğitime dair her türlü faaliyeti açabildiğimiz bir kurumdayız. Bu yıl için birçok kursiyer eğitim almış Fakat hedeflerimiz daha büyük. İçinde olduğumuz pandemi sürecini hepimiz yakından biliyoruz. Bu illet en çok da eğitimlerimizi etkiledi’’ dedi.
BUNLAR ASLI HOCAM VE ARKADAŞLARIMIN BAŞARISI
Etkinlik hakkında konuşan Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Emrah Yalçın,’’ Görme engelli üyelerimizin yapmış olduğu sergideyiz. Bunlar Aslı Hocam ve arkadaşlarımın başarısı. Hocamız 6 ay boyunca bize büyük emek verdi. Sözü ona bırakmak istiyorum’’ dedi.
Halk Eğitime teşekkür ederiz diyen Fethiye Bilim Ve Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Aslı Gökalp,’’ Halk eğitim bünyesinde açtığımız görme engelli bireyler için eğitim üzerine yaptığımız çalışmalardan bazılarını getirdik. Halk eğitime teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN