İçme Suyu Hattı Yenilendi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı çalışmalarına Yatağan İlçesi Yeni Mahalle Şadi Özcan Caddesi üzerindeki içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak devam etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı çalışmalarına Yatağan İlçesi Yeni Mahalle Şadi Özcan Caddesi üzerindeki içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yatağan ilçesinde bulunan Yeni Mahalle Şadi Özcan Caddesi üzerinde altyapı çalışması gerçekleştiren MUSKİ ekipleri, bölgede içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamladı.

MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı 3. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, içme suyu hat yenileme çalışmalarının yanında içme suyu abone bağlantılarını da yeniledi. Ayrıca MUSKİ ekipleri tarafından kanalizasyon bacaları daha sonra yolun tekrar bozulmaması amacıyla yol seviyesine çıkartıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Ayhan Türkoğlu, Şadi Özcan Caddesi üzerinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan içme suyu hattının yeni borularla revize edildiği ifade etti.

 

Türkoğlu, “İhtiyaç duyulan her bölgede içme suyu hat yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak Ocak ayından başlayarak Ekim ayına kadar olan ilk 9 aylık sürede 128 kilometrelik içme suyu hat çalışmaları gerçekleştirdik. 2016 yılı sonuna kadar bu rakamı daha da üst seviyelere çıkarmak için uğraşacağız. Ekiplerimiz Yatağan ilçemizdeki Yeni Mahalle Şadi Özcan Caddesi üzerinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda 500 metre içme suyu hattı yenileme çalışması yaptı. Ayrıca cadde üzerinde bulunan abone bağlantıları yenilendi. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yola asfalt kaplama çalışmalarına girecek. Ekiplerimiz ayrıca kanalizasyon bacalarını yolun tekrar bozulmaması için yol seviyesine çıkardı. Yatağan ilçemizdeki altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN