Kadın Meclisinden Faruk Kaya'ya Ziyaret

Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı ve yönetimi görevine yeni atanan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi  başkanı ve yönetimi; görevine yeni atanan  Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret etti. 

Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Deniz Kader Şarlak ziyaretle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada “Fethiye Kadın Meclisi üyeleri arkadaşlarımızla birlikte Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine yeni atanan Sayın Faruk Kaya’ya  hayırlı ve uğurlu olsun ziyareti  yapmaktayız. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.  Fethiye Kadın Meclisi olarak İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ile çok güzel çalışmalarımız oldu. Faruk beyin de eğitim ve öğretim konusunda çok güzel çalışmaları var. Bu güzel çalışmaları birleştirmek ve bunlar hakkında  konuşmak üzere buradayız. Hem hayırlı olsun hem de bu konuları görüşeceğiz. Bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretten dolayı  teşekkür ederek memnuniyetini ifade eden Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da açıklamasında  “Kadınımızın elini dokunduğu her yerde bereket vardır. Artık bunu herkes kabul ediyor. Kadının ikinci planda olmadığı ve ön planda olduğu toplumlarda her zaman  başarı vardır. Beni annem yetiştirdi. Annem olmasaydı belki de ben bu gün böyle olmayacaktım. Bu herkes için geçerli ve  bunu herkes bilmeli. Bu ziyaretin 8 Mart Dünya kadınlar günü haftasında yapılması ayrı bir önem taşımaktadır. Kadın meclisimizin çalışmalarını takip ediyoruz. Güzel projeler  ve etkinlikler gerçekleştiriyorlar.  İnşallah bundan sonra İlçe Milli Eğitim olarak Kadın Meclisi ile birlikte  güzel çalışmalara imza atarız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN