Kadir Sarıhan'dan Basın Açıklaması

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu partimize dönmesinden dolayı çok sevinçliyiz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Sarıhan  “Sayın  Cumhurbaşkanımızın  Partimize  Dönmesinden Dolayı  Çok  Sevinçliyiz”

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan  “Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  kurucusu olduğu  partimize  dönmesinden dolayı  çok  sevinçliyiz” dedi.

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan; ilçe başkanlığında  gazetecilere yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AK Parti’ye yeniden üye olmasından duyduğu sevinci kamuoyu ile paylaştı.

 

Sarıhan açıklamasında  “Gerçekleşen Anayasa değişikliği referandum sonucuyla beraber maddeler birer birer yürürlüğe girmeye başladı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, Cumhurbaşkanımızın partiye kaydıyla başlamış oldu. Bu süreçte biz AK Parti olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın; başbakanlığından bu güne kadar yapmış olduğu hizmetleri, tecrübeleri  ile  partimize  bundan sonra büyük bir enerji verecektir.  Merhum Celal Bayar’dan  57 yıl sonra Türkiye ikinci bir partili cumhurbaşkanıyla tanıştı. Biz oldukça mutluyuz. Cumhurbaşkanımızın partiye dönüşüyle beraber yeniden bir MYK, kabine, teşkilatlanma oluşumu her anlamıyla yeniden bir filizlenme olacaktır. İkinci Tayyip Erdoğan dönemi başlamıştır” diye konuştu.(Haber: Recep Kaban)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN