Karaca 'Belgelerle Seçimi Kazanacağımı Bilsem Yine Kirli Siyaset Yapmam'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, afiş ve posterlerine yapılan saldırıları kirli siyaset olarak yorumlayarak, '31 Mart' da Beşkaza Meydan'ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de seçimlere az bir zaman kala siyasette projelerin yarıştığı kadar, sokakta partililerde yarışıyor. Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın fotoğraflı afişlerinin üzerine, başka bir adayın seçim afişleri yapıştırıldı. Ayrıca Karaca’nın bazı afişleri komple yerinden söküldü. Bu durum üzerine konuşan Alim Karaca, halka gerginlik yaşatılmaması gerekildiğini savunarak, kendi destekçilerine “Diğer aday arkadaşlarımın posterleri düşse bile onları alın yapıştırın diyorum” dedi.

“Yapılan Saldırıları Kınıyorum”
Karaca konuşmasında, “Bayrak afişlerimin yırtılması çok üzücü, yıllardır siyasetin içerisinde olan bir insanım. Bir çok yerde yöneticiliklerim oldu. Belediye başkanlıklarım oldu. Ben hiç kimsenin posterini yırtmadım. Benim buradan genç arkadaşlarımıza talimatımdır. Diğer aday arkadaşlarımın posterleri düşse bile onları alın yapıştırın diyorum. Ama her gün bize şahsıma da, posterime de sürekli bir saldırı oluyor. Bu belli bir kesim tarafından yapılıyor sizde bunları biliyorsunuz. Bunlar doğru bir şey değil. Bunların cevabını Fethiye’ de yaşayan seçmenlerimiz verecek. Çünkü biz 5 yıl boyunca ayrıştıran taraf değil birleştiren taraf olduk. Kimseyle bir problem yaşamadım. O yapılan saldırıları kınıyorum. Bütün adaylara sükunet halinde olmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü toplumu germeye ve üzmeye bizim hakkımız yok. Biz onların mutlu olabilmesi için zaten 5 yıldır çalışıyoruz. Onlara acısında ve üzüntüsünde dokunmaya çalışıyoruz. Hep onlarla beraber olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

“Bel Altı Siyaset Yapmanın Anlamı Yok”
Fethiye’de bazı adayların kirli siyaset yaptığına değinen Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Bel altı siyaset yapmanın anlamı yok. Ellerinde bir belge varsa buyursunlar. Hodri meydan! Kirli siyaset yapamayan bir insanız. Sonuçta bu ülkede yargı var. Yargı kararı verecektir. Bazı arkadaşların belgelerini yargıya intikal ettirdim. Bunu basınla paylaşmadım. O belgelerle seçimi kazanacağımı bilsem yine kirli siyaset yapmam.  Zaten saldırmalarının nedeni de bu yüzdendir. Biz 31 Mart’ da Beşkaza Meydan’ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şuan yapılan anketlerde öndeyiz. Bunu herkes biliyor. Seçimin neticesi belli ve son 9 günde değişme şansı yok. 2-3 puan oynayabilir. Son anketlerde 11 bin fark var. Bizim hedefimiz 8 bin fark atmaktı. Takdir artık vatandaşımızda…” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN