Karaca: Ölüdeniz Trafiğine Çözüm Projemiz Hazır

31 Mart yerel seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretlerle sürdüren Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Ölüdeniz'deki paraşüt kaptanları, Ovacık'ta faaliyet gösteren esnaf ve yurttaşlarla biraraya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Başkan Karaca’ya yamaç paraşütü ve Ölüdeniz hakkındaki sorunlardan bahseden yamaç paraşüt kaptanları, özellikle Fethiye ilçe merkezinden Ölüdeniz'e çıkan yolun iyileştirilmesi ihtiyacını ve yoğun yaz döneminde bölgede yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm bulunması gerektiğini dile getirdiler.

ÖLÜDENİZ TRAFİĞİNE ÇÖZÜM PROJEMİZ HAZIR
Belediye Başkan adayı Alim Karaca; “Fethiye’de tatil ve turizm denilince akla ilk gelen konu başlıklarından birinin Babadağ ve paraşüt sporu olduğunu” belirterek, ilçede bu sektörden ekmek yiyen yaklaşık 2000 kişi olduğunu ve Fethiye’de bir an önce Havacılık Kulübü kurulması gerektiğini belirtti. 
Karaca; “geçen 5 yılın Ölüdeniz bölgesine, Ovacık ve Hisarönü’ne cumhuriyet tarihi boyunca en çok yatırımların yapıldığı dönem olduğunu, Fethiye’nin uluslararası yüzü durumundaki Ölüdeniz ve Babadağ bölgesine önümüzdeki dönemde de yatırımların devam edeceğini, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli biçimde, Fethiye ilçe merkezinden Ölüdeniz'e çıkan yolun en kısa zamanda iyileştirileceğini” söyledi.
Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, “ayrıca, Ölüdeniz bölgesinde özellikle yaz aylarında tıkanma noktasına gelen trafik sıkışıklığı konusunda projelerinin hazır olduğunu, bu konudaki somut önerilerini birkaç gün içinde kamuoyu ile paylaşacaklarını” sözlerine ekledi.
Paraşütçülerle görüşmesinin ardından Ovacık’ta ev ve esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Karaca’ya halkın yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN