Karaca Salı Pazarı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı'nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Pazar esnafının yaşadığı sorunları yakından bildiğini kaydeden Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca; imkanları ölçüsünde Fethiye genelindeki semt pazarlarının üstünün kapatılıp; modern hale getirileceğini belirtti. Cumartesi ve Göcek pazarlarının üstünün kapatıldığı ifade eden Karaca, Günlükbaşı pazarının da üstünün kapatılması için gerekli çalışmaların yerine getirildiğini ve ihalenin yapılmasının ardından oranın üzerinin kapatılacağını dile getirdi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “41 mahallenin genelinde seçim çalışması yürütüyoruz. Bizler ve diğer aday arkadaşlarımız ziyaretleri ile projelerini anlatıyor. Yağmurlu ve rüzgârlı havalarda esnaflarımızın burada sorun yaşadığını biliyoruz. Önümüzdeki döneminde bu sıkıntıların ortadan kaldırılması adında söz verdik. Gerekli projeyi hazırlayıp, pazarın üstünü kapatmayı planlıyoruz. Günlükbaşı pazarının projesini bitirip, daha önce tahsisini almıştık. Ruhsatı süreci de tamamlanmıştı. İhalesini yapıp, oranın da üzerini kapatacağız. Cumartesi pazarının üstünü kapatıp hem esnafımızı rahat ettirdik hem de kurduğumuz Güneş Enerji Sistemi ile belediyeye katkı amaçlı elektrik üretiyoruz ve satıyoruz. Şu an itibariyle oradan 8 milyon TL’lik bir gelire ulaştık. Daha sonra Göcek semt pazarımızın da üstünü kapatmıştık. Fethiye’nin tüm noktasındaki semt pazarlarını bütçemiz dahilinde daha modern bir hale getirmek ve üzerini kapatmak istiyoruz. Mitingler, ev programları ve mahalle ziyaretleri kapsamında günde binlerce insanımıza ulaşıyorum. Gittiğimiz yerlerde muhteşem bir ilgi ve alaka ile karşılanıyoruz. 31 Mart’ta çok sürpriz bir sonuçla seçimi tamamlayacağımızı düşünüyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN