Karaca, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, beraberindeki heyetle birlikte sanayi esnafını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Esnafın isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, vatandaşların hayata geçirilen hizmetlerden memnun olduğunu belirtti. Bölge halkına layık olmak adında gece gündüz çalışacaklarının altını çizen Karaca, seçimi kazanan taraf olacaklarını söyledi. 
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Fethiye sanayi esnafımızın tek tek geziyoruz ve hiçbirini atlamadan hepsine uğruyoruz. Esnafımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Onlardan olumlu tepkiler alıyoruz, bunca yapılan hizmetlerden memnun olduklarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Altyapıyla alakalı olarak bir istekte bulundular, yer yer bazı bölgeler yağmurdan sonra göllenmeler oluyormuş. Büyükşehir belediyemizle birlikte bu işi mutlaka çözeceğiz. Daha öncesinde de yağmur sularından otogar çevresindeki iş yerlerini su basıyordu. Biz drenajların hepsini tamamladık ve artık su basma vakasıyla karşılaşmıyoruz. Onun haricinde esnaf bizi tekrar belediye başkanı olarak görmek istediklerini dile getirdi. Bölge halkımıza, esnafımıza layık olabilmek için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 15 gün sonra Beşkaza Meydanı’nda teşekkür konuşması yapacağız ve kazanan taraf biz olacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN