Kaymakam Vekili Basın İle Bir Arada

Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu basın mensuplarıyla öğle yemeğinde buluştu. Turizm Otelcilik Uygulama Oteli'nde gerçekleşen öğle yemeğine Fethiye'de görev yapan basın mensupları katıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu basın mensuplarıyla öğle yemeğinde buluştu. Uygulama Oteli’nde gerçekleşen öğle yemeğine Fethiye’de görev yapan basın mensupları atıldı. Balcıoğlu sohbet eşliğinde geçen yemekte bu işe gönül vermiş basın mensuplarıyla tanıştı. 
Yemekten önce kendini tanıtan Balcıoğlu, Kaymakam olmaya nasıl karar verdiği ile ilgili olarak ’’İlkokul 4’de kaymakam ne iş yapıyor bilmiyorduk. Öğrendik ki ilçedeki yönetimin başı kamu hizmetlerinin etkin görülmesini sağlıyor. Sonrasında kaymakam olacağım dedim” diye konuştu. 
Kendisi hakkında da bilgilendirmede bulunan Kaymakam Balcıoğlu “Ben 1958 doğumluyum. İlkokul ve ortaokul Aydın Lisesi’nde okudum. Sonrasında 2 hukuk fakültesi biri Ankara diğeri ise İstanbul. Bir tane de siyasal bilimler fakültesi. Orayı yazmışız. Okula gittik fakat o yıllar felaketti. Kardeşin kardeşini vurduğu yıllardı. Neyse bu şekilde fakülteyi bitirdim. 1983 Şubat’ta kaymakamlık sınavını kazandım. Meslekte 39 yılı bitirdim” dedi. 
Yüksek bir heyecan ile Fethiye’ye geldiğini ifade eden kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu “Oturmak olur mu? Şuan Dalaman Havaalanı Mülki Amiriyim. Aralık ortası gibi bakanlığımızın talimatıyla Fethiye kaymakam vekâletine geçici olarak bakıyorum. 2004 ile 2016 yılları arasında Antalya Havaalanında 6 yıl, diğer 6 yıl da Esenboğa Havaalanı’nda görev yaptım. Son 2 yıl da Dalaman Havaalanı’nda görev yapmaktayım” dedi. 
Dalaman’da ikamet ettiğini de sözlerine ekleyen Kaymakam Vekili Balcıoğlu “Günlük Fethiye’ye gelip gidiyorum. Mutluyum huzurluyum. Burada birlik beraberlik ve dayanışma üst düzeyde. 40 sene önce ben senin için ne yapabilirim mantığı zayıftı. Şuan da öyle değil. 7 Şubat günü Whatsapp mesaj hattımızı sisteme koyduk. Sizlere merhaba demek için böyle bir yemek yemek istedim. Hemen hemen 27 kişi burada. Sizleri burada görmekten mutluyum” dedi.
Basın mensuplarına Fethiye’de göreve başladığı günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran kaymakam Vekili Balcıoğlu 65 yaş üstü vatandaşları tek tek ziyaret ederek ihtiyaçları konusunda yardımcı olduklarını ifade etti. 
Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin  Balcıoğlu yemek sonunda basın mensupları ile fotoğraf çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN