Kimsesiz Çocuklar Yararına Resim Sergisi Açıldı

Turizmci Gülsenin Günel ile Fethiye Belediyesi Sosyal Kültür İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kimsesiz çocuklar yarına düzenlenen resim sergisi, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi sergi salonunda açıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Turizmci Gülsenin Günel  ile Fethiye Belediyesi Sosyal Kültür İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kimsesiz çocuklar yarına düzenlenen resim sergisi, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi  sergi salonunda açıldı.

Temasını deniz ve deniz altı ürünleri olan ve bunları resme döken Turizmci ve işletmeci Gülsenin Günel;  kimsesiz çocuklar yararına yapılan 3. Resim sergisini Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde açtı. 37 resmi sergilediğini söyleyen ressam ve aynı zamanda turizmci ve işletmeci Gülsenin Günel, “Burada kimsesiz çocuklar yararına poster ve yastıklar satıyoruz. Geçen sergimiz çok başarılıydı. İnşallah yine burada da insanlar katkıda bulunmak isterse güzel bir sergi çıkaracağız. Ayrıca da 29 Ekim için de güzel  bir faaliyet olmuş oluyor.  Benim babam Fethiye’nin ilk dalgıcıydı Bu resimler O’nun anısına başladı.  Resimler hep deniz altıyla, deniz temizliği ile ilgili resimlerdir. Fethiye’mizde bu yönlerden çok kuvvetli zaten. Ama lokal bir artist çıkıp da denizaltını yapmadığı için ben galiba birinciyim. Ben bu sergi için 37 tane resim yaptım. Asıl resimleri satmıyorum. Asıl resimlerin posterlerini ve yastıklarını satıyorum. Ticari olarak bir resimden nereye gidebilirsiniz şeklinde çocuklara daha önce de bir okulda ders verdim. Önce  resmi yapıyorum. Sonra da  bu resimleri tepsilere boyuyorum, yastıklara çekiyorum ve  büyütüyorum. Bunlardan yatak başı olabilir. Renkli panolar şekline getirilebilir. Zaten buna da bu şekilde devam edeceğim” diye  konuştu

 

Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok da ”Buradan elde ettiğimiz gelirleri kimsesiz çocuklarımızın eğitimi için harcıyoruz. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezimizin önü şenlendi. Deniz dibini kültür merkezimizin önüne taşıdık. En büyük bayramımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz. Bayram havasında geçmesi adına katkıda bulunmak istiyoruz. Çocuklarımızın yararına olacağını belirterek, herkesi sergimizi gezmeye ve alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN