KIRKPINAR'DAN 3 MADALYA

Seydikemer'li güreşçiler gittikleri her güreşten madalya ile dönmeye devam ediyorlar.Bu yıl 656.sı düzenlenen tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreşçilerimiz 12 kişilik ekiple Seydikemer'i en iyi şekilde temsil ederek bir altın, bir gümüş ve bir tanede bronz madalya kazandılar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer'li güreşçiler gittikleri her güreşten madalya ile dönmeye devam ediyorlar.Bu yıl 656.sı düzenlenen tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreşçilerimiz 12 kişilik ekiple Seydikemer'i en iyi şekilde temsil ederek bir altın, bir gümüş ve bir tanede bronz madalya kazandılar.

Türkiye'nin değişik bölgelerinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerine katılarak seydikemeri en iyi şekilde temsil edip her güreşten madalya getiren Seydikemer'li güreşçilerimiz son olarak ta 656.sı düzenlenen tarihi kırkpınar güreşlerinden bir altın, bir gümüş ve bir tanede bronz madalya getirdiler.

Seydikemerin girişinde karşılanan güreşçiler ilçe merkezinde konvoy eşliğinde dolaştıktan sonra Seydikemer Belediyesi önünde araçlarından inerek vatandaşlarla kucaklaştılar. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Güreşçilerimize her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz derken, Seydikemer'li Esnaf Tezcan Ünal ise Seydikemer'li esnaflarımızın bu çocuklara sahip çıkmasını istiyorum. En azından yolda gördüklerinde hal hatırlarını sorsunlar. Herkes imkanı yettiği ölçüde güreşçilere sahip çıksın, bu çocuklar Seydikemer'i temsil ediyorlar, dedi.

Belediye önünde vatandaşlarla güreşçilerimizin buluşmasında Güreş Antrenörü Cemal Cumbul yaptığı konuşmasında  : Bu yıl yapılan 656. Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Seydikemer'imizi en iyi şekilde temsil ettik. Seydikemer'imize 3 tane madalya kazandırdık. Bizlere destek veren Seydikemer Belediye Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Güreş Derneği Başkanımız Yücel Özdemir'e ve tüm seydikemer halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim,dedi.

KIT KANAAT İMKANLARLA MADALYA KAZANDIK

Seydikemer Güreş İhtisas Derneği Başkanı Yücel Özdemir ise: Bu yıl yapılan 656. Yağlı Pehlivan Güreşlerine 12 güreşçimizle katıldık. Geçen yıl Kırkpınar’a 1969 güreşçi katılmıştı. Bu yıl 2199 güreşçi ile tarihi bir rekor oldu. Geçen yıl 1 Altın madalya ile döndüğümüz güreşlerden bu yıl 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndük. Ayrıca Erman Özdemir de kendi gurubunda ilk 5'e girerek yine derece elde etti. Tüm guruplarda 14 madalya var. Biz bu 14 madalyanın 3 tanesini Seydikemer’e getirdik. Güreş takımımızı kurduğumuz ilk yıl bir madalya ikinci yılda iki madalya ve üçüncü yılımızda da üç madalya alarak Seydikemer'imizi en iyi şekilde temsil ettik. İnşallah hep birlikte güreşçilerimize destek çıktığımızda daha da güzel başarılar elde edeceğiz. Başta Belediye Başkanımız Yakup Otgöz olmak üzere Başkan yardımcılarımıza ve çok değerli Seydikemerliler’e, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu başarı Seydikemer'in tüm Muğla'nındır. Müsabakalara bizden daha iyi imkanlara sahip kulüpler katılarak madalya kazanamadan dönerken, bizler kıt kanaat imkanlarla 12 sporcumuzdan üç tanesi madalya ile döndü. Bu başarı sizlerin bize verdikleri destekler sayesindedir. Peygamber sporu olan bu sporu daha ileriye götürmek ve başarılarımızı artırmak için siz değerli Seydikemerliler’in desteğini gördük ve bundan sonrada görmeye devam etmek istiyoruz. Başarının en büyük mimarı hocamız Cemal Cumbul'ada ayrıça teşekkür ediyor alnından öpüyorum,dedi.

BAŞPEHLİVANLIK SEYDİKEMER'E GELECEKTİR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise yaptığı konuşmasında: Daha iki yıllık bir geçmişi olan güreş takımımız amatör sayılacak durumda olmasına rağmen her güreşten madalya ile dönerek gelecek adına umut veriyor. Kazandıkları madalyalar seydikemerliler’e gurur veriyor. Bu çocuklarımızın her zaman destekçisi olan  Güreş Derneği Başkanı Yücel Özdemir ve Güreş Hocası Cemal Cumbul'a teşekkür ediyorum. Minik çocuklarımızın katıldıkları güreşlerden madalyalarla dönmeleri bizleri gururlandırıyor.

 Seydikemerliler olarak mutlu oluyoruz. Bu çocuklara sahip çıkarsak Başpehlivanlık ta Seydikemer'e gelecektir. Bu çocuklar çok fazla istekli ve özverili bir şekilde çalışıyorlar. Seydikemerin tanıtımı açısından bunlar çok önemli faaliyetler. Allah hepsinden razı olsun. Biz belediye olarak her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. İnşallah Seydikemer'lilerde bu takıma sahip çıkar ve başarılarımız hep birlikte artarak devam eder. Yücel Başkana Cemal hocaya genç güreşçilerimize bizi gururlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Profesyonel güreşçiler gidiyorlar elleri boş bir şekilde dönüyorlar. Bizim gençlerimiz  her güreşten madalya ile dönüyorlar. Buda bize gurur veriyor. Ben hepsinden Allah razı olsun diyorum ve emeği geçenlere de tekrar teşekkür ediyorum,dedi.

SEYDİKEMER'Lİ ESNAFLARIMIZIN BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUM

Seydikemer de Güreş Sporuna en büyük destek verenlerden biri olan Seydikemerli esnaf Tezcan Ünal ise yaptığı konuşma da: Geçen yılda gittiğim kırpınara bu yılda gitmek nasip oldu. öncelikle Gençlerimize bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Kırkpınarda güreşen güreşçilerimize destek vermek adına, Seydikemerli esnaflarımıza da örnek olmak adına  derece alan güreşçilerimize altın ve para ödülü takdim ettim. Seydikemerli esnaflarımızın bu çocuklara sahip çıkmasını istiyorum. En azından yolda gördüklerinde hal hatırlarını sorsunlar. Herkes imkanı yettiği ölçüde güreşçilere sahip çıksın.Bu çocuklar Seydikemer'i temsil ediyorlar. Biz hep birlikte Seydikemeriz. Başarı elde edenleri ödüllendirerek,hal ve hatırlarını sorarak, imkanlarımız dahilinde maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak, birlik ve beraberlik içerisinde Seydikemerimizi en iyi yerlere getireceğiz ve tüm dünyaya tanıtacağız. Bu gençlerimizin başlarını sıvazlayıp okşayacağız. Seydikemer'li her esnaf arkadaşımız sporcularımıza destek olursa bu çocuklarımız daha başarılı olacaktır” dedi.

 

 

https://youtu.be/st6yYUKNlJ0

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN