Kökten, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Yelda Erol Gökcan’ın da yer aldığı programda Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Kökten, hayata geçirecekleri çalışmalar ile Fethiye’nin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını belirtti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Şu anda Fethiye şehir merkezindeyiz ve trafik tıkanmış durumda. Tüm esnaflarımız trafik ve otopark sıkıntısı olduğunu dile getirdi. Göreve geldiğimiz takdirde Fethiye’mize katlı otopark kazandıracağız. Yeni belediye hizmet binası projesini tamamlayınca, mevcut hizmet binasını taşıyacağız. Böylelikle trafik akışının nefes almasını sağlayacağız. Hayata geçireceğimiz yatırımlarla, Fethiye’nin sorunlarını kökten çözeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN