Kökten 'Esenköy İçin Canla Başla Çalışacağız'

Cumhur ittifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Pazarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Pazarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Katılım yoğun olduğu ziyarette Başkan Adayı Kökten’e Ak Parti Fethiye İlçe  Başkanı  Murat Çağlar Ayıkol  İlçe Gençlik  Kolları Başkanı  Sinan Cengil ve çok sayıda partili katıldı. Esenköy Mahalle Muhtarı Osman Balcı’nın da eşlik  ettiği seçim çalışmasında “Esenköy’ün sorunlarını biliyoruz.  Biz bu sorunları çözmek için bu göreve talip olduk” diyen Kökten “Esenköy halkı bizden umutlu biz bunun farkındayız” dedi.  Esnaf ziyaretleri sırasında kahvede halk ile çay içip sohbet eden Kökten “sizlerin sorunlarını tek tek  not  alıyoruz.  Bu sorunların çözümü için canla başla çalışacağız” dedi.
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Muhammet Kökten’e Esenköy  Karaçulha seçim çalışmasında Karaçulha Eski Belediye Bakanı Yusuf Çaylı ve Cengiz Çay’da eşlik etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN