Kökten, 'Esnaflarımızın Sorunlarını Dinliyoruz'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Muğla makasından başlayıp, Zincirlikavak mevkiine istikametinde bulunan esnafları ziyaret eden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı. Büyük ilgi ile karşılandığı gezisinde Başkan Adayı Kökten’e; AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkan Vekili Celal Eroğlu, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Muğla makası istikametinden başlayıp, Zincirlikavak mevkiinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Hayırlı işler dileyip, sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Fethiye’nin geleceğine yönelik istişarelerde bulunuyoruz. Yola çıktığımız zaman olumlu geri dönüşler alacağımızı biliyorduk. Fakat bu kadar bir teveccüh ile karşılaşacağımızı tahmin etmiyordum. Şu an yolda yürüyemiyoruz. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN