Kökten, 'Fethiye İl Olmaya Hazır'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Sohbet havasında geçen toplantıda sorunlar ve çözüm önerilerini anlatan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kendisine iletilen konuları da not aldı. Fethiye’nin sorunlarını hep birlikte çözeceklerini vurgulayan Başkan Adayı Kökten, ortak akıl ve işbirliğini benimseyen bir anlayış içerisinde olacağını söyledi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Çalış bölgesindeki esnaflarımız ve taksicilerimiz ile sohbet ettik. Mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Yolların durumu üzerine konuştuk ve taleplerini dinledik. Göreve geldiğimiz takdirde sezon öncesinde tüm eksilikleri kısa bir sürede gidereceğiz. Fethiye’nin il müjdesi büyük ilgi gördü. Biliyorsunuz bu yönde de halkımızın büyük bir beklentisi var. Bazı kurumlarda en ufak bir işiniz için Muğla’ya gitmek zorunda kalıyorsunuz. Fethiye’mizin il olması halinde 40’ın üzerinde müdürlük halkın hizmetine girmiş oluyor. Şu anda bu kurumların ilçe müdürlüğü altı altında çoğu faaliyette ve personelleri de var. Sadece ilçe müdürlüğü değişip, il müdürlüğü olacak. Fethiye il olmaya çok hazır bir ilçe. Fethiye’nin il olmasına bir katkı sağlarsam, benim için gurur kaynağı olur” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN