Kökten, 'Her Mahallemizde İmar Sorunu Var'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Kayaköy Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, mahalle sakinlerinden bölgenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’nin her mahallesinde olduğu gibi Kayaköy’de de imar sorunu olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, geçtiğimiz aylarda koruma amaçlı imar planının Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından imzalandığını kaydetti. Kaçak yapılaşma, elektrik ve su sorunlarının giderilmesi adına gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade eden Başkan Adayı Kökten; merkezi hükümetin desteği ile sorunların daha kolay aşılacağını dile getirdi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Göcek’ten Nif’e kadar her mahallemizde imar sorunu var. Yaklaşık 4 ay önce Kayaköy’ün, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda koruma amaçlı imar planı ile alakalı imzalar atıldı. Eğer insanların önünü açarsak, kaçak yapının önüne geçilmiş olacak. Biz bunun farkındayız. Elektrik sorunu ile ilgili olarak da AYDEM’in burada bir inceleme yapması gerekiyor. Su sorunu için de aynı geçerli. Su için buraya yeni bir hat getirilmesi gerekiyor. Yol, su ve elektrik medeniyetin getirdiği zaruri ihtiyaçlar. Merkezi hükümetin desteği ile bu sorunların daha kolay aşılacağını düşünüyoruz. Belediye meclisinde de bölgemizin yararına olabilecek hiçbir çalışmaya hayır demedik” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN