Kökten, Mahalle Başkanları ile Kahvaltıda Buluştu 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında mahalle başkanları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Mahallelerin sorunları hakkında bilgiler alan Başkan Adayı Kökten, seçildiği takdirde 41 mahalleye de eşit hizmet götüreceğinin sözünü verdi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Barbunn Bistro’da gerçekleşen programa AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke ve mahalle başkanları katıldı. Mahalle başkanları ile bölgelerindeki sıkıntılar hakkında istişarelerde bulunan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini de anlattı. Seçildiği takdirde tüm mahallelere eşit hizmet sözü veren Başkan Adayı Kökten, 41 mahalleyi kapsayan bütüncül imar planı için çalışmalara başladıklarını kaydetti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımız kapsamında mahalle başkanlarımız ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldik. Kendilerinden mahalleleri ile ilgili sorunları dinledik. Hepimizin bildiği gibi mahallelerimizin en önemli sorunu imar… Bu konuda zaten çalışmalarımız devam ediyor. 41 mahallede bütüncül imar projemiz için startımızı verdik. Muhtarlarımız ve mahalle başkanlarımız ile yaptığımız toplantıların amacı, her mahallenin sorunlarını ayrı ayrı çözmek. Sorunların tespitini gerçekleştirerek, hepsine eşit hizmet götürmek… Sıkıntılara ne kadar vakıf olursak, o bölgeye daha doğru hizmet götüreceğimiz inancındayız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN