Kökten 'Taşyaka Halkı Bize Sahip Çıkın'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

"Taşyaka mahallemizde cami yok. Parklarımıza bakım yapılmıyor. Bize hizmet gelmiyor. Bize sahip çıkan yok, bize sahip çıkın"diyen mahalle sakinlerine seslenen Kökten "Az kaldı 1 Nisan'da geliyoruz"diye cevapladı. 

Katılımın yoğun olduğu gecede vatandaşlara hitap eden Başkan Adayı Kökten, "İki aydan buyana Fethiye'nin 41 Mahallesini tek tek dolaştım. Ben ve ekibim  çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Her gittiğimiz yerde halkımız, 5 yıldan buyana, 10 yıldan buyana hiç bir şey değişmedi diyorlar. Halkımız artık merkezi hükümeti istiyor"diye konuştu.  
Taşyaka Halk buluşmasına Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayları Harun Yiğit, Salih Eroğlu, geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Eski Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak, Doğru Yol Partisi Fethiye İlçe Başkanı İsmail Duran, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili katıldı. Taşyaka halk buluşmasında konuşan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten "İki aydan buyana Fethiye'nin 41 Mahallesini tek tek dolaştım. Ben ve ekibim  çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık.  Her gittiğimiz yerde halkımız 5 yıldan buyna, 10 yıldan buyana hiç bir şey değişmedi diyorlar. Halkımız artık merkezi hükümeti istiyoruz diyor. Aday adaylığı ve adaylığım süresinde şimdiye kadar hiç kimse hakkında kötü söy söylemedim. Hep şunu söyledim. Geçmiş dönem başkanlarımıza yaptıkları için teşekkür ediyorum. Onlar Fethiye için bir taş üstüne bir taş koydular ise, ben  üç taş koyacağım. Ben Fethiye için çalışmak istiyorum. Ben şimdiye kadar Fethiye için şimdiye kadar verdiğim hiç sözü kendi başıma söylemedim. Hep ilgili Bakanlar ile görüştüm, söz aldım ve size söz verdim. Ben yapacağım işlerin sözünü vedim. Yapamayacağım hiç bir iş için söz vermedim. Önümüzdeki beş yıl için de nasıl seçim çalışmalarımda hızıma yetişilmiyorsa, yapacak olduğum hizmetlerinde hızına yetişemeyeceksiniz. Biz varlık içinde yokluk çeken bir köy durumundayız. Dibimizde hepimizin bildiği sanayi sitemiz var. Sanayi ziyaretimde kaldırımda araç tamir eden esnflarımızı gördüm. Biz yapacak olduğumuz yeni sanayi sitesi ile esnafımız rahat edecek. İsteyen esnafımız yeni sanayi sitesine gidecek istemeyen gitmeyecek.  Fethiyemizin sorunlarının merkezi hükümetin desteği olmadan çözülmeyeceği aşikar. Belediyemizin bütcesi ile var olan sorunlarımızın çözülmesi mümkün değil.  Önümüzdeki beş yıl için de hep aranızda olacağım"diye konuştu. 
Trafik sorununu çözmek için  için katlı otopark yapacağız.  Şehir merkezindeki trafiği rahatlatmak için, tüm halkımızın görüşünü alarak yapacak olduğumuz, yeni belediye hizmet binası ile şehir merkezinden taşıyacağız. Herkesin Fethiye Belediyesi Hizmet binası diyeceği bir bina yapacağız. Fethiye tersanesini ziyeret ettim. Çok zor şartlarda çalışıyorlar. Kıyıya  bir tekne çekilirken yol trafiğe kapanıyor. Yeni bir yat çekek yeri yapacağız herkese hayırlı olsun. 12 ay turizm yapmak için kültür turizmini hayata geçireceğiz. Turizm Bakanımız Fethiye'ye geldi,  Fethiye kalesinin turizme kazandırması için söz verdi. Fethiye'yi hak ettiği yere taşıyacağım.  500 yataklı devlet hastanesin yapımına başlanıyor. Fethiye'nin en büyük eksikliği olan Anjiyo merkezi halkımıza hizmet vermeye başladı. Fethiyemize hayırlı olsun. Taşyaka halkının bir sağlık ocağı talebi var. Sağlık Bakanımız ile görüşerek bu sorunun çözümünü sağlayacağım. Sosyal tehsis isteğinizi biliyorum. Göreve geldiğimiz'de 41 mahallemize sosyal tehsis yapacağız. Sanayi'nin ordan geçen kanalın ıslahını istiyorsunuz, bu ıslah çalışması körfez temizliği projemizin içinde. Parkların bakımsız olduğunu söylediniz, tüm parklarımız pırıl pırıl olacak. Halk evleri ile sorduğunuz soruya şöyle cevap vereyim. Her mahalleye halk evi yapacağız. Ancak işleyişinde değişiklik yapacağız. Fethiye'ye tatile gelen turist ile Fethiyeli vatandaşlarımızı halk eyi uygulamasında aynı şekilde faydalanmayacak. Bu arada esnafımızı da korumak zorundayız. Göreve geldiğimizde muhtarlar masası kuracağız. Tüm muhtarlarımız ile birlikte hareket ederek sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Ben Fethiye'nin tüm sorunlarını muhatapları ile  fikir alış verişi yaparak çözeceğim"diye konuştu.  

OTGÖZ "SİZDEN BEŞ YIL İÇİN ÖDÜNÇ OY İSTİYORUM"
Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yaptığı konuşmada Fethiye'nin iktidar ile buluşmasının önemine değindi. Fethiye''nin geleceği için halktan 5 yıl için ödünç oy isteyen Otgöz yaptığı konuşmada " Göreve geilidimiz günden buyana Muğla'nın sorunlarını tek tek çözüyoruz. Fethiye Devlet Hastanesi 500 yataklı olarak önümüzdeki günlerde yapımına başlanılacak. 2025 yılında Fethiye'ye doğal gaz verilmeye başlanacak. Muhammet Başkan'ın Fethiye'nin sorunlarını çözeceğine inanıyorum. Fethiye 22 yıldan buyna iktidar ile buluşmadı. Artık Fethiye iktidar ile buluşsun. fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Sizden 31 mart günü destek istiyoruz. Siyasi görüşünüz ne olusa olsun Fethiye'ye kim hizmet edecekse onu seçelim. Sizden  beş yıl için ödünç oy istiyorum. Fethiye'nin sorunları belediye bütcesi ile çözülmeyecek"diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN