Kökten, 'Tersane Ekonomimize Önemli Katkı Sağlıyor'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, tersane esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Tekne imalatı ile bu bölgenin ekonomiye katkı sağladığını belirten Kökten, yeni tersane projesinin de ilgiyle karşılandığını söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte tersane esnafına ziyarette bulundu. İşletmecilerin ve çalışanların sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Kökten, bölgede önemli sıkıntıların bulunduğunu vurguladı. Yeni yerinde hayata geçirilmesi planlanan tersane projesi hakkında da bilgiler aktaran Kökten, sorunların çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Tersane esnafımız ve emekçilerimizin sorunlarını dinledik. Çözüm önerilerimiz hakkında da değerlendirmelerde bulunduk. Yeni tersane projemiz ile ilgili konuştuk. Bu çalışmamız mutlulukla karşılandı. Aynı zamanda tersanede büyük sıkıntılar olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Kış döneminde Fethiye’nin ekonomisi canlandıran bu bölgenin durumu hepimizi üzüyor. Önümüzdeki 5 yılda onlara çok daha rahat bir ortamda çalışma imkanı sunacağız. Bunun sözünü verdim. Tekne üretimi ile Fethiye ekonomisine ciddi bir katkı sağladıkları için kendilerine tüm imkanları sağlayacağız. Her zaman onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN