Kökten, Tersane Ziyaretine Devam Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte tersane gezisine devam etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Tersane esnafı ve çalışanları ile sohbet eden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yeni hazırladıkları tersane projesinin de ilgiyle karşılandığını belirtti. Karagözler Mahallesi’ndeki tersanenin yeni yerine taşınmasının ardından bölgenin turizme kazandırılacağını vurgulayan Başkan Adayı Kökten, Fethiye’nin geleceği için destek istedi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Bugün tersanede ikinci günümüz. Tersane esnafı ve çalışanlarımızla sohbet ediyoruz. Sorunlar ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunuyoruz. Yeni tersane projemiz oldukça ilgi görmüş durumda. Bize göstermiş oldukları teveccühe de teşekkür ediyorum. Artık bizim körfezimize daha fazla eziyet etmememiz gerekiyor. Bu bölgenin Fethiye’ye yakışır bir hale gelmesi gerekiyor. Halkımız kendisi için değil Fethiye için bir şeyler istiyor. Kendimiz için değil Fethiye’nin geleceği için oy istiyoruz. Takdir halkımızın, göreve seçildiğimiz takdirde tersanenin olduğu yeri turizme hizmet edebilir bir konuma getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN