Kökten ve Yönetimi Basın Mensuplarını Ağırladı 

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Fethiye'de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Belceğiz Plajı’nda bulunan Bella Gusto Restoran’da gerçekleşen program, sohbet havasında geçti. Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, çalışmaları ve içinde bulunduğumuz turizm sezonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Kooperatif Başkanı Kökten, tüm aktivite ve sosyal sorumluluk çalışmalarını kamuoyuna aktaran gazetecilere teşekkürlerini sundu. 

Günün anlam ve önemi üzerine açıklamalarda bulunan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı canı gönülden kutluyorum. Bu zamana kadar kooperatif olarak yaptığımız bütün aktiviteleri ve sosyal paylaşımları kamuoyuna aktardınız. Yaptığımız bütün organizasyonları sizlerin aracılığıyla halka duyurduk. O yüzden sizlere çok teşekkür ediyoruz.  Bugün sizlerin bayramı olduğu için hep bir araya geldik. Sizlerle güzel bir kahvaltı keyfi oldu. Ölüdeniz’le ilgili güzel konuşmalar oldu. O yüzden tekrardan teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Turizm sezonunu değerlendiren Kooperatif Başkanı Kökten, “Özellikle bu sezon için konuşmak gerekirse, şu anda maalesef olumsuz yönde ilerliyoruz. Hem oteller konusunda hem işletme konusunda doluluğu rahat sağlayamıyoruz. Bunda biraz bizim de eksiklerimiz var. Tabi ekonomik olarak da sıkıntı var. Yabancı müşterilerimizden istediğimiz karşılığı alamadık. Bu şekilde gidersek Temmuz ve Ağustos aylarını da aynı şekilde kapatacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN