Köşe Yazarları Ve Gazetecilerden Yeni Müdüre Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye'de ki bazı köşe yazarları ile bazı basın kuruluşu temsilcileri Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal'ı makamında ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Köşe Yazarları Ve Gazetecilerden Yeni Müdüre Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye’de ki   bazı köşe yazarları ile bazı basın kuruluşu  temsilcileri Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı  makamında ziyaret ettiler.

Gazetemiz köşe yazarı İlker Türkmen, Batı Akdeniz Gazetesi Köşe Yazarı Gazeteci Yazar  Işık Taban, Kanal Likya yönetim kurulu başkanı Tuğrul Yılmaz, Spor Yazarı Erol Dolu, Beşkaza Gazetesi yazı işleri müdürü Ahmet Çaçaron, Beşkaza Gazetesi muhabiri Gökhan Ayyıldız, Kanal Likya televizyonu muhabiri Örsan Yılmaz ile CHP Fethiye İlçe başkan yardımcısı Veli Pabuşçu; Fethiye Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Yapalıal’a başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olsun dilediler.

Fethiye  Doğal  Güzellikleri  Ön Plana Çıkan Bir Kültür Ve Tarih Şehridir

 Grup adına konuşma yapan Kanal Likya yönetim kurulu başkanı Tuğrul Yılmaz; Fethiye ile ilgili bilgi vererek Fethiye’nin Muğla ilçelerinden farklı bir yapıya ve coğrafyaya sahip olduğunu söyledi.  Fethiye’ye hoş geldiniz diyen Tuğrul Yılmaz “Fethiye  doğal  güzellikleri  ön plana çıkan bir kültür ve tarih şehridir. Yaşayınca insanlar daha iyi anlıyorlar. Fethiye halkı siyasi görüşü ne olursa olsun bir araya gelebilen milli duygulara sahip insanlardan oluşmaktadır.  Eski müdürümüz Hakan bey gayretli bir müdürdü. Başarılı çalışmalar yaptı. Yeni müdürümüz de Muğla Emniyet Müdürü yardımcısı olarak bölgemizi tanıyan bir kişi. Muğla’daki başarılı çalışmalarının Fethiye’de devam edeceğine eminiz. Yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi. 

 

Ziyaretten dolayı teşekkür eden  Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal  yapmış olduğu konuşmada “Fethiye halkı gerçekten söylenildiği misafirperver  insanlar.  Devamlı  bir şekilde ziyaretçilerimiz var. Bu ilgi ve misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde daha önceki arkadaşlarımızın yükseltmiş oldukları çıtayı daha da yükseğe çıkarmayı hedefliyoruz. Görevimizi en iyi şekilde sizlerinde destekleriyle gerçekleştireceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN