Kutlamalar Gençlik Yürüyüşü İle Başladı

Fethiye'de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları 'Gençlik Yürüyüşü' ile başladı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Türk Milletinin kurtarıcısı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlattığı tarih olan Samsun'a çıkışının 98. Yıldönümü kutlamaları coşkuyla Fethiye'de kutlandı. Kutlama etkinlikleri gün boyu sürdü.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları “Gençlik Yürüyüşü”  ile başladı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Türk Milletinin kurtarıcısı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün;  kurtuluş mücadelesini başlattığı tarih olan Samsun’a çıkışının 98. Yıldönümü kutlamaları coşkuyla Fethiye’de kutlandı. Kutlama etkinlikleri gün boyu sürdü.

Saat 9.30’da 3. Etap Sahil Bandı Özgecan anıtı meydanından başlayan “Gençlik Yürüyüşü” Beşkaza meydanında sona erdi. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü  tarafından düzenlenen gençlik yürüyüşüne; Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Garnizon Komutanı  Jandarma  Yarbay Yılmaz Demirelli, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, Fethiye Askerlik şubesi başkanı Per. Yarbay Cem Öztürk, Fethiye Belediye başkan yardımcısı Mete Atay, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, FTSO başkanı Akif Arıcan, okul müdürleri, öğretmenler ve  öğrenciler ile vatandaşlar katıldılar. Özgecan Anıtı önünde toplanan gençler; Fethiye Belediyesi Bandosu eşliğinde  ellerinde dev Türk bayrağıyla Beşkaza Meydanında bulunan Atatürk anıtına kadar yürüdüler.  Yürüyüş sonunda tören düzenlendi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN