Mobil Trafik Eğitim Tırı Fethiye'de

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün halka trafik eğitimi vermek ve özellikle çocukların güvenli trafik eğitim bilgilerini pekiştirmek için düzenlediği eğitimler Fethiye Beşkaza Meydanı'nda Mobil Trafil Eğitim Tırı ile başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün halka trafik eğitimi vermek ve özellikle çocukların güvenli trafik eğitim bilgilerini pekiştirmek için düzenleyeceği eğitimler ve bilgilendirme faaliyeti Fethiye Beşkaza Meydanı’nda başladı. Polis Memuru Semih Demirel, Mobil Trafik Eğitim Tırı ile ilgili FRTTV mikrofonlarına konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Polis Memuru Semih Demirel, Mobil Trafik Eğitim Tırı ile ilgili yaptığı açıklamada: “Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığından Polis Memuru Semih Demirel. İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT Genel Müdürlüğünün orta projesiyle Mobil Trafik Eğitim Tırlarımız Türkiye’yi dolaşıyor. Bugün de Fethiye’deyiz. Tırlarımızın için de akıllı sınıfımız var. O sınıflarda çocuklara teorik eğitimler veriyoruz. Daha sonra çocuklarımız dışarıya alıyoruz. Dışarıda araçlarımız var, trafik ışıklarımız ve ışıksız yaya geçitlerimiz var. Anaokul ve ilkokul öğrencilerine trafik kuralları bilincini aşılamaya çalışıyoruz.  Fethiye’de de yoğun ilgiyle karşılaştık. Daha fazla öğrencimizi eğitim tırına bekliyoruz. İzleyicilerimiz için de kurallara uymalarını ve emniyet kemerlerini takmalarını söylemek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN