Muğla'da İkinci Dönem Başlangıç Zili Çaldı

Muğla'da 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem ilk ders zili çaldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bayrak töreni düzenlendi. Kısa bir molanın ardından okullarına dönen öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelen Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay yeni dönemin tüm Muğla eğitim ailesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

2023-2024 eğitim öğretim yılı başında baştan sona yenilenerek öğrencilere hizmet vermeye devam eden öğrenci pansiyonunu ziyaret eden Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, öğrencilerin yaşam alanlarını yerinde inceleyerek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem hakkında açıklama yapan Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay” "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." İki haftalık yarıyıl tatilinin ardından eğitim öğretim yolculuğumuza yüksek bir motivasyonla kaldığımız yerden devam ediyor; tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize verimli bir dönem geçirmelerini diliyorum. Bakanlığımızın "Eğitimde Türkiye Yüzyılı" hedefleri doğrultusunda büyük bir kararlılıkla ilerlerken Muğla eğitim ailesi olarak tüm paydaşlarımız ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmaya, çocuklarımızı geleceğe daha güçlü hazırlamaya, eğitimin çıtasını daha da yükseltmeye devam edeceğiz. Milletçe hepimizi derinden sarsan asrın felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti. Büyük felaketin yıl dönümünde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyor, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Sadece deprem bölgesinde değil tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de Bakanlığımızın koordinesinde, Valiliğimizin himayelerinde eğitim ortamlarının depreme dayanıklı ve modern hale getirilmesi, sağlıklı bir okul iklimi oluşturulması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

Muğla'da İkinci Dönem Başlangıç Zili Çaldı

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN