Muğla KOSGEB'den FTSO'ya Ziyaret

KOSGEB Muğla Müdürü Gökhan Akaydın ve KOSGEB Bütçe Müdürü Nurcan Uzunalioğlu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüşerek KOSGEB ile yaptıkları iş birliği ve verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

KOSGEB Muğla Müdürü Gökhan Akaydın ve KOSGEB Bütçe Müdürü Nurcan Uzunalioğlu; Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüşerek KOSGEB ile yaptıkları iş birliği ve verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

Banka şubelerini KOSGEB Kredi Faiz Desteği programı hakkında bilgilendirmek amacıyla Fethiye bulunduklarını ifade eden Akaydın, “Sürecin bir tarafı olarak esnaf ve ticaret odalarını da ziyaret etmek istedik.” dedi. Akaydın, telefonlara cevap verebilmek için Muğla Müdürlüğünde bulunan hat sayısının 3’ten 5’e çıkartıldığını ve hafta sonları da çalışıldığını söyledi.

KOSGEB İdaresi Başkanlığı Bütçe Müdür Nurcan Uzunalioğlu da KOSGEb Kredi Faiz desteğinden 9 bin 600 kişinin faydalanması için onay verildiğini, 8 bin 400 kişinin faydalandığını söyledi. Uzunalioğlu, kredi faiz desteğinden faydalanması için onay verilen ve henüz işlemleri tamamlanmamış işletmelerinde de bir an evvel işlemlerini tamamlaması için SMS ve telefonla bilgilendirme yapıldığını kaydetti.

 

FTSO KOSGEB Temsilcisi Bora Türkoğlu’nun da katıldığı görüşmede Oda tarafından verilen KOSGEB hizmetleri hakkında bilgi veren Akif Arıcan, “Oda olarak bir KOSGEB temsilcisi bulunduruyoruz ve üyelerimize ücretsiz KOSGEB hizmeti veriyoruz. Kredi Faiz Desteği başvurularının yoğun olduğu dönemde hafta sonları da hizmet verdik. Bu sayede hem üyemizin doğru bilgilenmesini sağladık hem de Muğla müdürlüğümüzün işini kolaylaştırdığımızı düşünüyorum” diye konuştu. Arıcan, ziyaretlerin ötürü Nurcan Uzunalioğlu’na ve Gökhan Akaydın’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN