Muğlaspor'un resmi giyim sponsoru Patırtı

Muğla'dan çıkarak ülke çapında bir marka haline gelen Patırtı, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor'un 2023-2024 sezonunda resmi giyim sponsoru oldu. Patırtı, yeni sezonda yeşil beyazlıların teknik heyeti ve futbolcuları için özel koleksiyon hazırlayacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Yapılan sponsorluk anlaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Patırtı sahibi Veli Dağ, ”Patırtı olarak Muğla’dan başlayan yolculuğumuzla ülkemiz modasında üstün başarılar elde ediyoruz. Bu başarımızı, ilimizin göz bebeği kulüplerinden Muğlaspor’un giyim sponsorluğunu sürdürerek taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Kulübe destek olmaktan, büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Güçlü iş birliğimizin Muğlaspor’umuza ve Patırtı markamıza yeni sezonda da güzel başarılar getirmesini dilerim.” açıklamasında bulundu.

Patırtı’nın sahibi Veli Dağ’a Muğlaspor’a verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileten Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ise “Yeni sezona çok güçlü sponsorlar ile başlıyoruz. Patırtı, Türkiye’de yıllardır çizgisini bozmayan, kalitesi ve duruşuyla kendini ispatlamış bir marka. Muğlaspor’umuz ise ilimizin ismini taşıyan en büyük marka değeri. Bu güçlü iş birliğinin her iki taraf için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN