'MÜZİK HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI'

Fethiye ve bölgenin sevilen sipsi sanatçısı İsmail Peynirci, TRT Müzik ekranlarında Emre Dayıoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Heybemdeki Türküler isimli programa konuk olacak. Peynirci, programda hayranlarına müzik ziyafeti çekecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyeli Sipsi Sanatçısı İsmail Peynirci çok yakında TRT Müzik ekranlarında yayınlanacak programla sevenlerinin karşısında olacak. Karaçulha’nın türkü değerlerini TRT Müzik ekibiyle harmanlayan Peynirci, ‘Yörük Blues’ adını verdiği yeni müzik türüyle hayranlarını şaşırtacak. 
Karaçulha Gönüllüleri Derneği ve emektar sanatçıları, İsmet Kocaoğlan, Hasan Gazi Adıgüzel, Ali Öncü, Raşit Solak, Ramazan Kıvrak, Güzel insan Oktay Durukan, yapımcı Murat Özer, Nazmi Akkuş ve Fethiye Yörük Türkmen Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan ve  Emre Dayıoğlu"nun hazırlayıp sunduğu Heybemdeki Türküler programının çekimleri de bir o kadar eğlenceli geçiyor.  Çekimler sırasında sipsini çalan Peynirci’ye, 3 telli sazıyla Emre Dayıoğlu da eşlik ettiği görülüyor. 
Çekim sırasında konuşan program yapımcısı Emre Dayıoğlu “İsmail Peynirci kardeşimizin Karaçulha Mahallesi’nde Emre Dayıoğlu Heybemdeki Türküler çekimler devam ediyor. Ben açıkçası İsmail Peynirci hayranı olarak tüm cümleleri İsmail’e bırakıyorum ve herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.
Çok yakın zamanda TRT Müzik ekranlarında olacaklarını belirten İsmail Peynirci: “Yakında Emre Dayıoğlu"nun sunduğu Heybemdeki Türküler isimli programda TRT MÜZİK Kanalında sizlerle olacağım. Burada hummalı bir çalışma var. Çok yakın zamanda TRT Müzik ekranlarında olacağız. Karaçulha’nın Türküler değerlerini TRT Müzik Ekibiyle harmanlayıp birleştirip, güzelce paketleyip kitlelere, bizleri izleyen yurtiçi yurtdışı milyonlara, kısacası bu kültürü seven tüm müzik dostlarımıza aktaracağız. Bütün çalışmalar sizler için” şeklinde konuştu.


SÜRPRİZ KLİP GELİYOR
Sevenlerine sürprizlere hazırlıklı olmalarını ifade eden Peynirci; “Yakın zamanda çok önemli eserlerimiz var. Hepsini klip yapıp sizlere sunacağız.  Buradan Emre Dayıoğlu hocama çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir eseri vardı. İsmail bunu sen planla, hazırla, çal gerekeni yap, sonuna kadar arkasındayım dedi. O da sürprizim olsun. Buradan yakın zamanda söz müziği Emre hocama ait olan eseri sizlere buluşturacağım” diye konuştu. 
'MÜZİK HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI''MÜZİK HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI''MÜZİK HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN