Ofspor Maçı Antalya'da

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'a PFDK tarafından 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadyumu'nda 1-0 kaybettiği İçel İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeni ile bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezadan sonra Fethiyespor bu hafta Pazar günü 13.00'de kendi sahasında oynayacağı Yeşilyurt D.Ç. Ofspor maçına seyircisiz çıkacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor’da işler yolunda gitmiyor. Lacivert beyazlılar üst üste gelen üç mağlubiyet ile beraber liderliğin Esenler Erokspor’a kaptırılmasından sonra bu kez de İçel İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeni ile PFDK tarafından verilen bir maç seyircisiz oynama ve 2 bin TL para cezası ile sarsıldı. Aynı maçta kırmızı kart gören Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal’da 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3 bin TL para cezası aldı.
İçel İdmanyurdu Külübü ise Fethiyespor maçında çıkan olaylardan dolayı 4 bin TL para cezası aldı. İçel İdmanyurdu Futbolcusu Nezir Özer ise 2 resmi müsabakadan men ve 1500 TL para cezası, Antrenör Mertcan Ebubekir Cımbılaz 15 gün hak mahrumiyeti, Teknik Sorumlu Ender Alkan iki resmi müsabakadan men ve 3 bin TL para cezası ve Antrönür Vedat Çoban ise 2 resmi müsabakadan men ve 1500 TL para cezası aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN