Öğrenciler Ve Öğretmenler Stress Attılar

Fethiye'de okul ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlenen kermeste öğrenci ve öğretmenler canlı müzik eşliğinde bol bol oynayarak stres attılar. Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi'nin birlikte düzenlediği dayanışma ve kaynaşma kermesine yoğun ilgi oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye'de okul ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlenen kermeste öğrenci ve öğretmenler canlı müzik eşliğinde bol bol oynayarak stres  attılar. Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi'nin birlikte düzenlediği dayanışma ve kaynaşma kermesine yoğun ilgi oldu.

Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi tarafından düzenlenen 5'nci geleneksel dayanışma ve kaynaşma kermesi, öğrenci velileri ve STK üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı. Güzel ve güneşli bir havada yapılan kermeste Türk Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan türküleriyle kermese renk kattı. Veliler ve öğretmenlerin evlerinde yaptıkları gıda ürünleri kurulan stantlarda öğrenciler ve yine veliler tarafından satıldı. Börekten, pasta çeşitlerine kadar çok değişik gıda ürünleri kısa sürede kapışıldı. Türk Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan kermeste hareketli türküleri seslendirmeye başlayınca öğretmen ve öğrenciler ile Okul Müdürü Baki Burucu piste fırlayıp, bol bol oynadılar. Davetlilerinde katıldığı oyun sırasında özellikle öğrenciler adeta coşarak eğitim ve öğretimin stresini attılar. Sanatçı Adem Kazan ise öğrencilerin oyun istekleri karşısında canlı performansını roman havalarıyla tamamladı. Okul Müdürü Baki Burucu, Okul Aile Birliği Başkanı Fikret Kaynak ile geçmiş dönem Okul Aile Birliği Başkanı Aslı Türkmen'in de gayretleriyle gerçekleşen kermesin gelirinin okul ihtiyaçları için kullanılacağı bildirildi.

 

Okul Müdürü Baki Burucu, "5.'sini gerçekleştirdikleri geleneksel kermesin asıl amacının dayanışma ve kaynaşma ile öğrencilerin girişimcilik ruhunu elde edebilmeleridir" dedi. Burucu, "2012'de başlattığımız geleneksel kermesin 5.'sini yapıyoruz. Öğrencilere girişimcilik ruhu, işin başında girişimciliği öğretiyoruz. Burada stantlarda görevi öğrenciler yapmaktadır. İnsanları birbirine yakınlaştırıp kaynaştırmak amacıyla düzenlediğimiz kermesimiz, yoğun ilgi görmüştür. Bu kermesin geliri okul ihtiyaçları için kullanılacaktır" dedi.  Okul Aile Birliği Başkanı Fikret Kaynak ise, "5.'sinde buluştuğumuz kermeste farklı bir ambiyans yaşatmak istedik. Yüzde 90'ını öğretmen ve velilerimizin evlerinde yaptığı gıda ürünleri satılarak, okul ihtiyaçları karşılanacaktır. Zaten buradaki hedef veli , öğretmen ve öğrenci kaynaşmasını sağlamaktır. Bu konuda destek olanlara teşekkür ederiz" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN