Okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor

Milas ilçesindeki ilk ve orta dereceli okullarda yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi bakım, onarım ve güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Tamamlanan okulları Muğla Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Milas Anadolu Lisesi daha modern ve güvenli hale getirildi
İl Müdürü Emre Çay, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirdiği Milas ilçe programında ilk olarak güçlendirme ve onarım çalışmaları tamamlanan Milas Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu. 2022-2023 eğitim öğretim yılında güçlendirme ve büyük onarım çalışmalarına başlanan Milas Anadolu Lisesinde okulun tüm elektrik ve mekanik tesisatı yenilendi. Tüm okulun alçı ve boyası yapılarak, seramik ve ıslak zeminleri yenilenirken, ahşap mefruşat, pencereler ve kapılar (kasa ve kanatları) yenilendi, okula yangın merdiveni yapıldı, çatılarda onarım ve yenileme yapılarak okulun dış cephesi boyandı.

Atatürk İlkokulu baştan sona yenilendi
İlçe programı ziyaretinde büyük onarım çalışmaları tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan Atatürk İlkokulu’nu da ziyaret eden İl Müdürü Çay yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Büyük onarım çalışmaları ile okulun tüm elektrik ve mekanik tesisatı yenilendi. Okulun alçı, boya, seramik ve ıslak zeminleri ile ahşap mefruşat ve kapıları yenilendi, çatılarda yalıtım ve kiremitlerde yenileme yapıldı. Okulun dış cephesi boyandı. Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına tamamen yenilenen okullarında başlayacaklar.
İlçe programının sonunda öğretmenler odası buluşması gerçekleştirerek öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Emre Çay, ilçede görev yapan öğretmenlerle sohbet etti, görüş ve önerilerini dinledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN