Ören Çaygözü'ne Çift Kat Asfalt Döküldü

Seydikemer Ören Mahallesinden Çaygözüne giden yolda çift kat asfaltlama yapıldı. Seydikemer Ören Mahallesi Çaygözü mevkiinde piknikçilerin,Balıkçıların,Yerli ve Yabancı Turistlerin sıklıkla kullandığı yol çift kat asfaltlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Ören Mahallesinden Çaygözüne giden yolda çift kat asfaltlama yapıldı. Seydikemer Ören Mahallesi Çaygözü mevkiinde piknikçilerin,Balıkçıların,Yerli ve Yabancı Turistlerin sıklıkla kullandığı  yol çift kat asfaltlandı.

Seydikemer’in doğal güzellikleri arasında bulunan karanlıkiçi kanyonu yolu, piknikçilerle birlikte balıkçılar, yerli ve yabancı turistlerin sık sık kullandığı Çaygözü yolunda geçtiğimiz yıl yapılan ve dört gün süren altyapı çalışmalarının ardından, bu yıl da üç gün boyunca gece gündüz süren çalışmalar sonucunda çift kat asfaltlama yapıldı. Seydikemer’in tüm mahallelerinde yapılacak olan asfaltlama çalışmaları için bir yandan da alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Parke Çalışmaları da Devam Ediyor

Asfaltlama çalışmalarının yapıldığı mahallelerde vatandaşların talepleri dikkate alınarak parke çalışması da yapılıyor. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatları doğrultusunda Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfaltlama çalışmalarının devam ettiği mahallelerde Muhtarların ve vatandaşların talepleri de dikkate alınarak parke çalışması da yapılıyor. Ören Mahallesinde 3,5 km lik asfaltlama çalışması yapan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık olarak 3 km de parke çalışması yaptılar.

Başkan Otgöz Talepleri Yerine Getiriyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları değerlendiren Ören mahalle Muhtarı Şahin Ekinci yaptığı açıklama da :  Biz çalışmalardan çok memnunuz. ilk önce başta bunu belirtmek istiyorum. Seydikemer Belediye Başkanım Yakup Otgöz seçildikten sonra biz belediyemize, Seydikemer belediyesine ait olan hizmetler için talepte bulunduk. Başkanım çok sağ olsun hepsini tek tek yerine getirdi ve getirmeye devam ediyor. Seydikemer ilçesinin en önemli turizm yerlerinden olan Ören çay gözü Yolun çok bozuk olması nedeniyle şimdiye kadar tanınmamış.  Neden yol yok. Yıllardan beri bir greyder dahi girmemiş olan bu yollara Seydikemer Belediyesi ekipleri girerek geçen yıl alt yapısını hazırladı, bu yılda söz verdiği gibi 3,5 km lik bir alanı asfalt çalışması yaptı. Seydikemer  Belediyemizin yaptığı bu yolu Ören halkının, yerli ve yabancı misafirlerimizin güle güle kullanmasını dilerim.

 

Köyümüzün paşalı ile Ören bağlantı yolu vardı. Bu bağlantı yolunda da parke çalışmamız devam ediyor. Ören cami üstü sokakta tamamlandı halkımızın kullanımına açıldı. Şuanda Seydikemer Belediyesi ekiplerimiz Ören – Paşalı bağlantı yolunda çalışmaktalar. Başkanıma ve başkan yardımcılarıma, fen işleri müdürüme, ören halkı adına sonsuz teşekkür ediyoruz, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN