Özel Fethiye'de Seminer Verildi

Fethiye Basketbol Kulübü Basketbol takımı teknik heyeti ve sporcuları sporun insan hayatındaki önemi hakkında Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulunda seminer verdiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Basketbol Kulübü Basketbol takımı  teknik heyeti ve sporcuları; sporun insan hayatındaki önemi hakkında Özel  Fethiye İlkokulu ve Ortaokulunda seminer verdiler.

Seminer ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Ayser Yılmaz “Özel  Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu olarak çocuklarımızın eğitim ve öğretiminde her konuyu çok önemsiyoruz. Onların bilinçlenmeleri için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu günde Fethiye Basketbol Kulübü A takımı oyuncu ve teknik kadrosu okulumuzda seminer düzenleyecekler. Öğrencilerimize sporun hayatımızdaki önemi, eğitim ve başarımıza olan katkısı ile ilgili bilgilendirmede bulunacaklar. Bu konularda bir söyleyişi de düzenleyeceğiz.  Fethiye Basketbol takımı ile idari ve teknik kadrosuna çok teşekkür ediyorum” dedi…

 

Fethiye Basketbol Kulübü Baş antrenörü Alkım Ay’da açıklamasında “Fethiye Basketbol  Kulübü olarak 2016 ve 2017 lig sezonunu 30 Ekim tarihi itibariyle açıyoruz. Hazırlık dönemini başarıyla  tamamladık. Ligin ilk resmi karşılaşmasına bir haftamız var. Bugün Özel Fethiye İlkokulu ve ortaokulunda bir sunum gerçekleştireceğiz. Sporun eğitime olan katkısını öğrencilere anlatmaya çalışacağız. Çocuklarımızın geleceği açısından spor yapmanın faydalarını anlatacağız. Burada böyle güzel bir sunum yapmaktan dolayı Özel Fethiye okuluna çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN