Özel Fethiye'de Sokak Hayvanları Bilgilendirme Semineri

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubu tarafından 'Sokak Hayvanları' konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Özel  Fethiye  İlkokulu ve Ortaokulu  öğrencilerine Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubu tarafından “Sokak Hayvanları” konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi. 

 

Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubu tarafından ilçe genelinde yürütülen sosyal sorumluluk projesi faaliyetlerinde; çocukların hayvanlara yaklaşımı ve davranışları, hayvan sevgisi ve olası riskler konularında bilgilendirme yapılmakta. Özel  Fethiye  İlkokulu ve Ortaokulu  konferans salonunda 3 oturumda  düzenlenen sunumda;  öğrencilere mama kapları ve uyarıcı etiketler  hediye edildi. Etkinlik ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubunun yürütmüş olduğu bu sosyal sorumluluk projesi ile öğrencilerimize yeni bir sorumluluk kazandırmış olduk. Öğrencilerimiz hediye aldıkları mama kapları ile artık her gün sokak hayvanlarına yemek ve su verme alışkanlığı edinmiş oldular. Özel Fethiye ailesi olarak bizlerde Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubuna yürütmüş oldukları bu sosyal sorumluluk projeleri için teşekkür ediyoruz” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN