Saatcı, 'Sokakta Bize Özlem Görüyoruz'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri'nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, 'Herkes kendine yakışanı yapar' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’de yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı kavşağı arasında esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinledi. 5 yıllık süreçte halkın kendileri ile ilgilenilmediği yönünde şikayetler aldığının altını çizen Başkan Adayı Saatcı, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayı da değerlendirdi. Çatalarık Mahalle buluşmasını belediye yetkililerinin izni olmadığı için dışarıda yapmak zorunda kaldıklarını ifade eden Saatcı, “Yetkili mercilerden izin alamadığımız için toplantımızı dışarıda yaptık. İnsanlarımız üşüdü. Ben bu duruma tepkimi dile getirdim. Bu tür davranışlara tepki vermeye devam edeceğim” diye konuştu. 

“Vatandaşlarımızla İlgilenilmediği Yönünde Şikayetler Alıyoruz”
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Dokunduğunuz her yerden ses geliyor. 5 yıllık süreçte vatandaşlarımızla ilgilenilmediği yönünde şikayetler alıyoruz. Sokakta bize bir özlem görüyoruz. İnşallah bu özlem 1 Nisan’da sona erecek. Çatalarık Sosyal Tesislerinde bizler sıkıntı yaşamadık. Herkes kendine yakışanı yapar. Bizim için fark etmiyor. Kendi elimizle, Fethiyelilerin bize verdiği yetkiyle yapmış olduğumuz tesiste Çatalarık sakinleri ile bir toplantı yapmak istedik.  Yetkili mercilerden izin alamadığımız için toplantımızı dışarıda yaptık. İnsanlarımız üşüdü. Ben bu duruma tepkimi dile getirdim. Bu tür davranışlara tepki vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN