Seydikemer Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı  Önder Akdenizli Başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Seydikemer Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleşen Temmuz Ayı Meclis Toplantısının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaptı. 

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı oturumuna ait kararlar okundu. Daha sonra Meclis Gündemine geçildi. 2 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliği ile alındı. 
Gündemin birinci maddesinde; İmar Komisyonu tarafından hazırlanan İsmet Akan ve ailesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı No:24 adresinde bulunan parktan Şehit Gürcan Akan isminin kaldırılarak başka bir yere verilmesi talebine ilişkin rapor görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde Fen İşleri Müdürlüğüne ait Seydikemer sınırları içerisinde sorumluluğu DSİ 21. Bölge Müdürlüğü 213. Şube Müdürlüğünde bulunan Kanal ve Servis yollarının işletme bakım ve onarım hizmetlerinin Seydikemer Belediyesine devredilmesine ilişkin Protokol yapılması ile ilgili Belediye Başkanı  Önder Akdenizli’ye yetki verilmesine dair müzekkere görüşülüp oy birliği ile kabul edildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN