Seydikemer Belediyesinden Öğrencilere Destek

Eğitime destek için yola çıktıklarını belirten Üniversite öğrencileri Seydikemer Belediyesi'ne eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ettiler. Seydikemer Belediyesini ziyaret eden Fethiye İşletme Fakültesi öğrencileri, eğitime verdikleri destekten dolayı Seydikemer Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Eğitime destek için yola çıktıklarını belirten Üniversite öğrencileri Seydikemer Belediyesi’ne eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ettiler. Seydikemer Belediyesini ziyaret eden Fethiye İşletme Fakültesi öğrencileri, eğitime verdikleri destekten dolayı Seydikemer Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında Seydikemer Kayacık mahallesindeki öğrencilere giyecek ve kırtasiye yardımı yapacak olan Fethiye İşletme Fakültesi öğrencileri Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’u ziyaret ederek yapacakları işlerden dolayı yardım talep ettiler. Kayacık mahallesinde ki Öğrencilerin kılık kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen Fethiye İşletme Fakültesi öğrencileri okulun boyasında da değişiklik düşünüyorlar

Seydikemer Belediyesinde Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’la görüşen Fethiye İşletme Fakültesi öğrencileri ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirerek Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’ada teşekkür ettiler. Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ziyaretten dolayı memnun kaldığını ifade ederek; Eğitimci olan Yakup Başkanımızın bilgileri doğrultusunda her türlü desteği şimdiye kadar verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz, dedi.

Fethiye İşletme Fakültesi öğrencilerinden İzel Buse Aşık : Fethiye İşletme Fakültesinde turizm işletmeciliği 2. Sınıf öğrencisiyim. Kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında belirli gruplara ayrıldık. Biz grubumuz olarak da köylerdeki yardıma muhtaç okullara yardım etmeyi planladık. Bunun sonucunda da biraz araştırmalarımız sonucu Kayacık ilköğretim okuluna ulaştık. Seydikemer Belediyesi’nin gerçekten şuan bize çok yardımı dokunuyor. Daha tam okulu görmedik, nelere ihtiyaçları var, neler eksik onu bilmiyoruz ama şu anki planımızda öğrencilere hem giysi bakımından, hem okul ihtiyaçları bakımından yardım etmeyi düşünüyoruz. Eğer biraz daha yardım alabilirsek okulun dış cephesini de yenilemeyi planlıyoruz, dedi.

 

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı  Mustafa Karakuş ise yaptığı açıklama da : İşletme fakültesi öğrencilerimiz Belediyemizi ziyaret ettiler.  Çok değerli bir projeleri var. Kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Seydikemer Belediyesi olarak Yakup Başkanımızın bilgileri doğrultusunda bizde onları proje kapsamında yalnız bırakmayacağız. Eğitimci olan Yakup Başkanımızın bilgileri doğrultusunda her türlü desteği şimdiye kadar verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Başarılarının devamını diliyorum, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN