Seydikemer Yeni Bir Sosyal Tesise Daha Kavuşuyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli'nin talimatları doğrultusunda daha önce Karadere, Paşalı, Dodurga, Çatak ve Bekçiler Mahallelerine Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılmıştı. Son olarak Kumluova Mahallesine Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılması için çalışmalar başladı. İhaleyi alan firmayla sözleşme imzalanmasının ardından Sosyal Tesisin temeli atıldı. Çok Amaçlı Sosyal Tesisin 90 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Çok Amaçlı Sosyal Tesisteki çalışmaları incelemek için Kumluova Mahallesini ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Belediye Meclis Üyeleri Harun Hıra, Hakan Büyükaydın, Ramazan Akbal, Yusuf Bağırcı ve Mustafa Tanır eşlik etti. Mahalle Muhtarı Hilmi Deniz’in de yer aldığı ziyarette Başkan Akdenizli, yetkililerden bilgi aldı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kumluova’dasosyal tesis için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.Başkan Akdenizli; “Tarımıyla, turizmiyle, kültürüyle ilçemizin değerli mahallelerinden Kumluova Mahallemize Sosyal Tesis kazandırmak için çalışmalara başladık. Kumluova Mahalle halkımıza daha önce söz vermiştik. Bölgemizin en büyük Çok Amaçlı Sosyal Tesisini burada yapacağız. Burası sadece bir düğün salonu değil aynı zamanda Pazar yeri ve otopark olarak da kullanılacak. Kumluova’mıza, Seydikemer’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kumluova Mahalle Muhtarı Hilmi Deniz; “Seydikemer Belediye Başkanımız B. Önder Akdenizli bize söz vermişti, bu sözünde de durdu. Şu anda temelimiz atıldı. Halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN