SGK Seydikemer'de Hizmete Girdi

Seydikemer'in İlçe Olmasıyla Beraber Kamu Kurum ve Kuruluşlar Bir Bir Açılmaya Devam Ediyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer'in İlçe Olmasıyla Beraber Kamu Kurum ve Kuruluşlar Bir Bir Açılmaya Devam Ediyor.

Seydikemer'de Sosyal Güvenlik Kurumu binası da Yayla Yolu üzerinde hizmete girdi. Kurumun ilk gün ziyaretçileri ise Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’dü.

SGK hizmet binasını gezerek, Kurum çalışanları ile sohbet eden Başkan Otgöz ve Başkan Gümüş  daha sonra kurum Müdürü Mikail Çatak’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyleyen Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, İlçe Başkanı olduğumuzda bir söz vermiştik. O zaman seçimlerden dolayı bakanımız değişti ve prosedürler biraz uzadı. Ama sonunda sözümüzü tuttuk ve SGK hizmet binamız hizmete açıldı diyen Başkan Gümüş, milletvekili Hasan Özyer, milletvekili Nihat Öztürk, Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.Gümüş Sosyal Güvenlik Kurumunun, Seydikemer'e hayırlı uğurlu olsun diyerek. İnşallah daha güzel Seydikemer için Belediye Başkanımızla beraber çalışmaya devam edeceğiz, dedi.

Seydikemer daha güzel hizmetler hak ediyor diyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise konuşmasında : Seydikemer yeni bir ilçe, yeni kurulan ilçelerinde Sorunları ve problemlerinin de olan bir yer olduğu değinerek. Bu sorunların birlik beraberlik içerisinde zamanla aşılacağını söyledi. Başkan Otgöz, Seydikemer'in yüz ölçümde 1.inci büyük ilçesi, Nüfusta ise 6.ıncı büyük ilçesi olduğunu belirterek, Seydikemer her türlü hizmeti hak ediyor dedi.

 

Hizmet İçin burada  olduklarını söyleyen SGK Müdürü Mikayil Çatak, Türkiye’nin en büyük kurumlarından bir tanesi olan Sosyal Güvenlik Kurumunun burada bir şubesinin açılmasına vesile olan başkanlarıma, milletvekillerimize, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum diyerek.İnsanlarımız artık  bundan sonra Fethiye’ye gitmeyecek elimizden geldiğince burada işlemlerimizi, yapacağız dedi. SGK müdürü Çatak, Şuan bütün personelimiz dahil 14 kişi olarak hizmete başladıklarını ve bugünden itibaren resmi olarak işlemlere başladıklarını söyleyerek, Daha da gelişerek kendimizi yenileyerek işlemlerimize devam edeceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN