'Sorunlar Organize Olabilirsek Çözülebilir'

DTO Fethiye Şubesi'nce Seydikemer'de Bulunan Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliğine Yapılan Nezaket Ziyaretinde Ortak Yapılabilecek Projeler Dile Getirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

DTO Fethiye Şubesi’nce Seydikemer’de Bulunan Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliğine Yapılan Nezaket Ziyaretinde Ortak Yapılabilecek Projeler Dile Getirildi.

Olumlu geçen ziyaretin ve karşılıklı işbirliğinin önümüzdeki dönemlerde de artarak devam ettirilmesi ilke olarak benimsendi. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaban Arıkan ve Şube Müdürü Bülent Telli eşliğinde gerçekleştirilen ziyarete Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliğine üye firmalar katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Seydikemer bölgesinde faaliyet gösteren Alabalık üreticilerinin yaşadığı sektörel sorunlar, Deniz Ticaret Odasının bu kapsamda yapabileceği ve gerçekleştirdiği faaliyetler, sorumluluk alanı, Deniz Ticaret Odası üyeliğinin avantajları ve ortaklaşa yapılabilecek projeler görüşüldü.

Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği sektör temsilcileri yaşadıkları pazar sıkıntılarını, üretim maliyetlerini, sektörün yurtiçi ve yurtdışı organizasyon yapısında karşılaştıkları sorunları ifade ettiler.

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan, söz konusu sorunların bir araya gelerek hep birlikte organize bir çalışma gerçekleştirilerek aşılabileceğini, oda içerisinde bulunan 02 Nolu Balık Üretme ve Yetiştirme Çiftliği Faaliyetlerini Meslek Kolunun çalışmaları hakkında birlik üyelerine bilgi aktararak, yapılabilecek çalışmaları aktardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN