Soydemir'den İadei Ziyaret

Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç'ı ziyaret etti. Ziyarette ekonomi ve faturalar ile ilgili konularda görüş alış verişinde bulunuldu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette ekonomi ve faturalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Haber
İadei ziyarete geldim diyen Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir “ deva partisi ilçe başkanı ve yönetim kurulu esnaf odamızın yeniden seçilmesinden dolayı ziyaret etmişlerdi. Ben de iadeyi ziyarete geldim. Fethiye’nin sorunları ile ilgili kendisiyle görüş alışverişinde bulunacağız. Kendisine teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
Ziyaret hakkında konuşan Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç “ sevgili başkanım tekrardan seçilince kendisine hayırlı olsuna gitmiştik, kendileri de bize iadeyi ziyarete geldiler. Şeref verdiler, çok teşekkür ediyoruz. Malum gündemimiz ekonomi ve faturalar onları paylaşacağız, görüş alış verişinde bulunacağız. Nazik ziyaretleri ve samimiyetleri için gerçekten teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN