Sunay Akın'dan Tek Kişilik Gösteri

Şair ve yazar Sunay Akın 'Görçek' isimli oyunu ile Fethiye'de hayranlarıyla buluştu. Sunay Akın 1 saatine bin kitabın ışığını sığdırdığı gösterisinde hem güldürdü, hem düşündürdü.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Şair ve yazar Sunay Akın; “Görçek” isimli oyunu ile Fethiye’de hayranlarıyla buluştu. Sunay Akın 1 saatine bin kitabın ışığını sığdırdığı gösterisinde hem güldürdü, hem düşündürdü.

 

Fethiye’de bulunan Fethiye Belediye Kültür Merkezi salonunda “Görçek” adlı oyunuyla hayranlarıyla buluşan şair ve yazar Sunay Akın, Fethiye halkına keyifli anlar yaşattı. Belediye Kültür Merkezi salonu tamamen dolarken oyuna ilgi yoğun oldu. Yaklaşık 2 saat süren oyun büyük beğeni alırken Sunay Akın hayranlarını hem güldürdü, hem de düşündürdü. Sunay Akın'ın, bir saatine bin kitabın ışığını sığdırdığı gösterilerin en önemli özelliği, izleyenlerde bakmak ile görmek arasındaki duvarı yıkmalarını sağlamak olurken, yaratıcı düşüncenin, yeniliğin önündeki engellerin kalkması, gerçeğin hayallerin ayak izlerini takip etmesi, bilgi denilen balinanın yürek okyanusunda yüzmesi ve dama oyunundaki gibi  taş yemek yerine, satrançtaki gibi hamle yapabilmek Sunay Akın'ın gösterilerini anlatmaya yetebilecek tanımlar olmadığı ifade edildi. Sunay Akın oyunun başında Ölüdeniz Belediyesi’nin pek çok festivaline geldiğini hatırlatıp Ölüdeniz’in artık bir mahalle haline getirilmesine üzüldüğünü kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN