Taraftar ve Hoca Fethiyespor tesisinde bir araya geldi

Bir grup Fethiyespor taraftarı tesislere giderek Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, bu sezon oynadığı 5 maçta 3 puanı bir arada göremedi. Ligde son olarak Menemen FK'ya İzmir deplasmanında 2-1 mağlup olan Şimşekler, 5 haftada 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Lacivert beyazlılar 8 Ekim Pazar günü seyircisi önünde Denizlispor ile karşılaşacak.

Bu kritik karşılaşma öncesi bir grup Fethiyespor taraftarı tesislere gelerek Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ile bir araya geldi. 
Teknik Direktör Altın ile takım hakkında konuşan Galip Debik, “Fethiyespor’un iyi ve kötü gününde arkasında olduğumuzu bildirmek için buraya geldik”
Fethiyespor taraftarı Galip Debik, görüşmeden sonra yaptığı açıklama şunları söyledi:
“Biz öncelikle takımın iyi gününde kötü gününde arkasında olduğumuzu bildirmek için geldik. Geçirdiğimiz 5 maçta olumsuz sonuçlar almış olabiliriz ama inancımızı bir gün olsun kaybetmedik. Takım ne kadar iyi olursa veya kötü olursa olsun buradaki çocuklar takımın her zaman arkasındadır. Apaçiler taraftar grubu 1991 de kurulan bir taraftar grubudur. Bir gün olsun bu takımı yalnız bırakmadılar. Takımı abilerimizden biz devraldık, biz devam edeceğiz.
“Herkese inancımız tam”
Önümüzde bir Denizlispor maçı var. Bizim için ümit ettiğimiz konu o maçla beraber çıkışa geçmek. Biz o yüzden buraya geldik. Hocamızla görüştük iyi bir toplantı oldu. Hocamızın bize söylemesi gereken sözler vardı, bizimde söylememiz gereken sözler vardı, dile getirmemiz gerekenleri dile getirdik. Takıma, yönetime, oyunculara, hocaya hepsine inancımız tam. Allah’ın izniyle Pazar günü biz tribünde, takım sahada 90 dakika boyunca agresif bir şekilde oynayıp maçımızı kazanıp çıkışa geçeceğiz. 
“Bu maç takıma destek olalım”
Bulunduğumuz ekonomik durumda biletlerin 50-100 TL konusuna biz çok girmiyoruz. Açıkçası burada 50 TL bir paket sigara parasıdır. Zaten 50 TL parası olmayan adam bu takımı savunmaz. O paranın değerlendirilecek kısmını yönetim bilir. Örneğin takımın gidişatına göre o fiyat 10-20 tl olur, ona biz bir şey söyleyemeyiz ama biz her zaman bilet fiyatları haricinde bilet fiyatına bakmaksızın takımın her zaman yanındayız. Bu Pazar sinemayı, çarşıyı, cafeleri gezmeyi bıraksınlar ve 90 dakika boyunca tribünü doldursunlar. Bu takıma bir destek versinler görelim. Takım dolu bir tribünle maça çıksın. Bizim grubun yanına gelmiyorlarsa geçsinler köşeye ayakta destek versinler. Alkışlasınlar takıma moral olsun. Takıma köstek olmayalım. Bu maç takıma destek olalım. Takım maçı kazansın ondan sonra şehir inanacak. Benim Fethiye halkından isteğim 90 dakika boyunca takımın yanında olsunlar.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN