Tilkici'den Milletvekilleri Uzun ve Özcan'a Ziyaret 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun ve Gizem Özcan’ı makamında ziyaret eden Kurultay Delegesi Aydın Tilkici, bölgedeki çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen buluşmada kurultay değerlendirilip, siyasi faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Genel başkanlığa Özgür Özel’in seçilmesinin ardından ülke genelinde çok güzel bir ortam yakaladıklarını kaydeden Kurultay Delegesi Tilkici, bunun 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere de olumlu bir şekilde yansıyacağını dile getirdi. 
Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Kurultay Delegesi Aydın Tilkici, “Ankara programım kapsamında ziyaretlerde bulunup, kurultayı değerlendiriyoruz. Bunun yanında yapılabilecek siyasi çalışmalar ile ilgili düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Bu kapsamda Muğla Milletvekillerimiz Cumhur Uzun ve Gizem Özcan’ı ziyaret ettim. Bölgemizdeki siyasi gündemi konuşup, yapabileceğimiz faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN