TÜMSİAD Fethiye'de Şubeleşiyor

Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ilçemizde teşkilatlanma çalışmalarını bitirmek üzere. Bu kapsamda, Fethiye basın dünyasına tanışma ve kaynaşma amaçlı bir kahvaltı programı düzenleyen TÜMSİAD 'ın Fethiye'deki yönetim kurulu Abuzer KARTAL, İsa BALTACI, Ali Seyda Kıvrak, Muhammed Çobanoğlu, Abdulgaffar TOĞLUK, İbrahim KURT, Metin YALÇINSOY, Sabahattin TETİK, Mustafa TOKA, Oğuz TÜRK, Mehmet SİVRİ, Eşref KISA, Serkan DEVECİ, İbrahim GÜLÇİÇEK, Metin TORBALIOĞLU, Adnan EROL isimlerinden oluşuyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ilçemizde teşkilatlanma çalışmalarını bitirmek üzere. Bu  kapsamda, Fethiye basın dünyasına tanışma ve kaynaşma amaçlı bir kahvaltı programı düzenleyen TÜMSİAD ‘ın Fethiye’deki yönetim kurulu; Abuzer KARTAL, İsa BALTACI, Ali Seyda Kıvrak, Muhammed Çobanoğlu, Abdulgaffar TOĞLUK, İbrahim KURT, Metin YALÇINSOY, Sabahattin TETİK, Mustafa TOKA, Oğuz TÜRK, Mehmet SİVRİ, Eşref KISA, Serkan DEVECİ, İbrahim GÜLÇİÇEK, Metin TORBALIOĞLU, Adnan EROL  isimlerinden oluşuyor.

Samimi bir havada gerçekleşen kahvaltı programında TÜMSİAD adına konuşan Fethiye temsilcisi Abuzer KARTAL şunları kaydetti   “Fethiye’mizin güzide basın mensupları; Öncelikle yoğun işlerinizin arasında davetimizi kırmayıp tanışma programımıza teşriflerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir süredir AYDIN TÜMSİAD bünyesinde bulunan Fethiye temsilciliğimiz, inşallah yakın da şube hüviyetini kazanacak. Sözü uzatmadan sizleri TÜMSİD hakkında ana hatları ile bilgilendirmek istiyorum. 2005 yılında ”Yerel değerlerden Küresel liderliğe” düsturunu ile İstanbul merkezli kurulan TÜMSİAD gün itibari ile; Türkiye’ de 52 şubesi, Avrupa ‘ da 10 ülkede şube ve teşkilatları bulunan; 12 bin 000 üyesi olan büyük bir aile. Ekonomimizin bir adım daha ileri gitmesine katkılar yapmak için iş dünyamızın emrindeyiz. Kısaca misyon, vizyon ve amacımızdan bahsetmek gerekirse

MİSYONUMUZ; Milli ve manevi değerlerimizi esas alarak; hak ve adaleti insan, toplum ve çevre açısından üstün tutan bir anlayışı özümsemiş, serbest piyasa ekonomisinin temel prensipleri çerçevesinde iş ahlakına sahip müteşebbisler aracılığı ile sürdürülebilir iktisadi kalkınmaya destek vermek,  bireysel ve toplumsal huzur ve refahın geliştirilmesine hizmet etmektir.

 

VİZYONUMUZ; Ulusal ve uluslararası iş dünyasında-hayatında-iktisadi ve ticari alanda- etkin, sivil toplum, özel sektör ve kamu ilişkilerinde öncü, irfan-erdem- sahiplerinin oluşturduğu ve tercih edilen bir-SİAD-STK olmaktır. AMACIMIZ; Çok yakın bir tarihte şubesini açacağımız FETHİYE TÜMSİAD olarak, Muğla ili ve ilçelerindeki Kobiler ile ortak hareket ederek, bölgedeki iş potansiyelini geliştirmek, bu amaç doğrultusunda iş istihdamı sağlamak, yaptığımız ve yapacak olduğumuz etkinlikler sayesinde Kobileri ve iş adamlarını ticaret hayatlarında ileri taşımaktır.   Bölgemizde bulunan üreticileri, uluslararası sektörler ile bir araya getirip ticari bağlantılar sağlamak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak, Kobileri üretmeye teşvik etmek ve bölgemizi yurt dışında temsil edecek kuşaklar ve markalar oluşturmaktır.  Bu nedenle “ ALAN EL DEĞİL VEREN EL OLMAK İÇİN ” #ÜRETMEYEDEVAM diyoruz” ifadeleri kullanıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN