Türkiye 3.'Sü Fethiye'den

C.M.C C.A.T Dünya Kuaförler Konfederasyonu'nun düzenlemiş olduğu Türkiye'nin En İyi Kuaförü Sen Misin? yarışmasının 3.'sü Fethiye'den çıktı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

C.M.C C.A.T Dünya Kuaförler Konfederasyonu’nun Antalya’da gerçekleştirdiği, Türkiye’nin En İyi Kuaförü Sen Misin? yarışmasının 3.’sü Gülistan Kırçıl oldu.  Kendini bildi bileli kuaförlük mesleğinin içinde olduğunu ve işini severek yaptığını söyleyen Kırçıl, kendisinden talep edilenin yanı sıra talep edilmeyen saç modellerini de sunmaya çalıştığını söyleyerek, işine sanat olarak baktığını ifade etti.
TÜRKİYE 3.’SÜ OLDUM
Antalya’da düzenlenen yarışmanın finalinde 3. olduğunu belirten Kırçıl“ Öncesinde Türkiye genelinde ilk 20 seçildi. Bunun içerisinde yer aldım. Sonrasında halk oylamasından geçilerek ilk 5 seçildi. İlk 5’te de yer aldım. Daha sonra Antalya’da düzenlenen festivalde yarışmanın finali gerçekleşti. İlk 5’in içinden Türkiye 3.’ sü oldum’’ diye konuştu.
YARIŞMAYA KATILMA KARARINI 2 SENE ÖNCE ALDIM
Yarışmaya katılma kararını 2 yıl öncesinde aldığını söyleyen Kırçıl,“ Bu yarışmaya katılmayı çok istiyordum. 2 sene önce katılmaya karar verdim. Bir sene sonra da bu hayalimi gerçekleştirmiş bulundum. Öncelikle çok gururluyum. Amaç birinci,ikinci veya üçüncü olmak değildi. Yarışmada çok tecrübeli kuaförler vardı. Ben kendimle yarıştığımı düşünüyorum. Kendime vermiş olduğum sözü tutmuş olduğuma inanıyorum. Yarışmadaki bu başarımın ne ilk ne de son olacağına inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN