Türkiye şampiyonu gençlerden Vali Çiçek'e ziyaret

Okullar arası Dart Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Okullar arası Dart Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti.

 Valilik 75. Yıl toplantı salonunda Ziyarette İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz,  Okul Müdürü Baki Burucu, Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Şihan Şanlı, sporcular yer aldı.

 26-28 Mayıs 2017 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen şampiyonaya 15 ilden 16 takımın katıldığı, toplam 64 sporcunun yarıştığı öğrenildi.

 Ziyarette yaptığı konuşmada sporcuları tebrik eden Vali Çiçek, Muğla genelinde sporun ve sporcuların gelişmesi için her türlü desteğin verildiğini aktardı.

 Muğla’dan olimpiyatlara gidecek sporcuları yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Vali Çiçek, “Sporcularımız daha çok madalya kazanırsa Muğla ulusal ve uluslararası müsabakalarda daha çok ev sahipliği yapar. Bu şekilde spor turizmini ilimizde yaygınlaştırabiliriz” dedi.

 Şampiyon sporculardan Dart sporunun incelikleri hakkında bilgi alan Vali Çiçek tek tek ilgilendiği sporculara hediye takdim etti 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN