Türkü Dostları Sahil Bandı'nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı'nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı 'Türkü Dostları' grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı'nda renkli görüntülere sahne oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı, eşleriyle beraber kurduğu ‘Türkü Dostları’ adlı küçük grupla beraber Sahil Bandı’nda kendilerince türkü söyleyip eğleniyorlar. Fethiye Sahil Bandı’nda yapılan türkü şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Grubun kurucularından Emekli Astsubay Orhan Karataş, FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.
“Haftada en az 2 gün buluşup türkü söylüyoruz”
‘Türkü Dostları’ grubu kurucularından Emekli Astsubay Orhan Karataş, kurdukları grup ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Karataş: “Fethiye’de “Türkü Dostları” adında küçük bir grup kurduk. Önderliğini Ahmet Dalban yapıyor. Halk Eğitim Merkezi’nden Fatih hocamız var, Ceyhun hocamız var. Hepimiz eşleriyle beraber küçük bir grup kurduk. İlk önce Bahriye Üçok parkında başladık. Ama zamanla büyük bir sayıya ulaştık. Orada herhalde etrafa rahatsızlık vermeye başladık. Denizin kıyısına geldik. Buraya Evlilik yıldönümümüzde eşimle beraber geldik. Onunla beraber hepsini aynı anda yapalım dedik. Herkes bildiği türküleri söylüyor. Ahmet hocam bugün buraya ziyarete geldi. Ahmet hocamız da birçok enstrüman çalıyor. Onu da aramıza aldık. Haftada en az 2 gün buluşup türkü söylüyoruz. Türküye gönül veren türkü ile iç içe olanları aramıza bekliyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN