Turnuva devam ediyor

Fethiye Kaymakamlığı tarafında düzenlenen 25 takımın bulunduğu mahalleler arası futbol turnuvasında 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Kaymakamlık tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası hız kesmeden devam ediyor. 22 Ocak tarihinde başlayan turnuvanın 4. haftası tamamlandı. Turnuva hakkında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman,’’Başta Fethiye Kaymakamlığımız öncülüğünde Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından Fethiye’deki mahallelerimiz arasında yapılan bu güzel organizasyondan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Gerçekten sporun birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik ruhuna hizmet eden, mahallelerimiz arasındaki dostluğu centilmence sahaya yansıtan sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen kaymakamlığımız, ilçe müdürlüğümüz ve katılan tüm ekiplere başarılar diliyorum. Ayrıca da tüm muhtarlarımıza bu güzel organizasyona öncülük yaptıkları için şükranlarımı sunuyorum. Bu turnuvaların önümüzdeki yıllarda artarak, futbol branşı dışına çıkarak tüm dallarda devam etmesi için çalışmaların başlatıldığı müjdesini de vermek istiyorum’’ dedi.
Fethiye’mize inanılmaz bir birlik ve beraberlik kazandırdık
Fethiye’ye birlik ve beraberlik kazandırdığını söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü,’’Kaymakamlığımız öncülüğünde Fethiye’de çok güzel bir organizasyon imza atıyoruz. Bu güne kadar yapılan maçlar dostluk içerisinde tamamlandı. Fethiye’mize inanılmaz bir birlik ve beraberlik kazandırdık. Maçlar devam ediyor. Ben burada başta kaymakamımıza, muhtarlarımıza, İl ve İlçe Gençlik Spor Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın başlama vuruşu ile 4. hafta karşılaşmaları oynandı.
4 Hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle:
Tasyaka – Akarca: 2 2
(Penaltı Tasyaka Kazandı )
Ölüdeniz – Çiftlik: 0-0
(Penaltı Ölüdeniz kazandı)
Karagedik – Foça: 6-0
Göcek -Pazaryeri :5-0
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN